aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Χέκινγκ ανέλαβε την Γκλάντμπαχ

Ο Χέκινγκ ανέλαβε την Γκλάντμπαχ

Η Γκλάντμπαχ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ντίτερ Χέκινγκ, που αντικαθιστά τον απολυθέντα Αντρέ Σούμπερτ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, ο γερμανικός σύλλογος συμφώνησε με τον 52χρονο προπονητή για συμβόλαιο 2,5 ετών, ως το καλοκαίρι του 2019, και του δίνει τη ευκαιρία να επιστρέψει στους πάγκους, περίπου δύο μήνες μετά την απομάκρυνσή του από τη Βόλφσμπουργκ.

Για τον Χέκινγκ η Μπορούσια, από την οποία είχε ένα μικρό πέρασμα και ως ποδοσφαιριστής (έξι συμμετοχές το διάστημα 1983-1985), είναι ο έβδομος σταθμός της προπονητικής του καριέρας, μετά τις Φερλ, Λούμπεκ, Ααχεν, Ανόβερο, Νυρεμβέργη και τη Βόλφσμπουργκ, στην οποία έμεινε για σχεδόν τέσσερα χρόνια και πανηγύρισε μαζί της ένα κύπελλο και ένα σούπερ καπ Γερμανίας.

Η Γκλάντμπαχ έχει οπισθοχωρήσει στη 14η θέση της μπουντεσλίγκα, μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια της. Αποκλείστηκε -μάλλον φυσιολογικά- στη φάση των ομίλων του Champions League, τερματίζοντας πίσω από Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, αλλά συνεχίζει στους «32» του Europa League, όπου θα παίξει τον Φεβρουάριο με τη Φιορεντίνα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ