aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Χάρι ξανά πήρε το όπλο του!

Ο Χάρι ξανά πήρε το όπλο του!

Σε ένα παιχνίδι που εύκολα θα μπορούσε να λήξει με 10-0, η Τότεναμ χρειάστηκε ένα γκολ του Χάρι Κέιν στα μέσα της επανάληψης για να πάρει την νίκη με 1-0 επί της Σάντερλαντ.

Θα μπορούσε να λήξει ακόμα και 10-0! Για την ακρίβεια, 10-1 αφού στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Γουόκερ έσωσε πάνω στην γραμμή το κοντινό σουτ του Πίενααρ. Αυτό ήταν ότι ενεργητικό έκανε η Σάντερλαντ σε 90 λεπτά παιχνιδιού, με την Τότεναμ να την σφυροκοπεί ασταμάτητα.

Ο μόνος λόγος που το παιχνίδι έληξε τελικά μόλις με 1-0 ήταν οι εντυπωσιακές αποκρούσεις του Πίκφορντ, που σαν να έπαιζε μόνος του, η αστοχία των Λαμέλα (κυρίως), Σον, Κέιν και η γενικότερη δυσκολία που έχουν τα «σπιρούνια» στο γκολ.

Τελικά η λύση ήρθε από τον Χάρι Κέιν. Ο διθνής Άγγλος φορ είχε να σκοράρει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από τις 20 Μαρτίου (απέναντι στην Μπόρνμουθ) και μετά από ένα στείρο Αύγουστο ξαναπήρε το όπλο του. Με κοντινό σουτ (59’) έλυσε τα μάγια και χάρισε στην Τότεναμ μία Πύρρειο νίκη, κι αυτό γιατί αποχώρησαν κουτσαίνοντας τόσο ο Ντεμπελέ, όσο και ο Χάρι Κέιν γεμίζοντας πονοκεφάλους τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ