aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Χάμπος δίνει το σύνθημα: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»

Ο Χάμπος δίνει το σύνθημα: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για τέτοια περίοδο η εμφάνιση του Απόλλωνα στο Σεράγεβο ήταν αξιοθαύμαστη. Οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν πολύ δυνατοί και συγκεντρωμένοι την περασμένη Πέμπτη, καταθέτοντας την ποιότητά τους, που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο για να επιβληθούν της Ζελιέζνιτσαρ (2-1) και να ανοίξουν τον δρόμο για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Συμβολή στη νίκη επί βοσνιακού εδάφους είχε και ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος πιστοποιεί από τα πρώτα παιχνίδια της επιστροφής του από την Εστορίλ ότι μπορεί να ηγηθεί της ομάδας της Λεμεσού. Ο Κύπριος διεθνής μέσος μίλησε στο «Goal» για το σπουδαίο διπλό, παρουσιάστηκε προσγειωμένος ενόψει επαναληπτικού, ενώ δεν έκρυψε την πίστη του ακόμα και για είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Έχει το πάνω χέρι, αλλά απαιτείται προσοχή…

«Νομίζω πως κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και από τη δική μας απόδοση θα εξαρτηθεί η πρόκριση. Ήμασταν αρκετά καλοί, δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου και αν συνεχίσουμε έτσι, η σεζόν θα μας χαρίσει επιτυχίες», δήλωσε αρχικά ο εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης της περασμένης Πέμπτης και πρόσθεσε:

«Η νίκη μας ήταν δίκαιη και είναι λογικό όταν κερδίζεις στην έδρα του αντιπάλου, να έχεις τον πρώτο λόγο στην υπόθεση της πρόκρισης, όμως έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας, στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας. Εκείνο που με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι πως είμαστε σε υψηλά επίπεδα και με διάρκεια στο παιχνίδι μας».

Ο διεθνής μέσος, μετά από ένα χρόνο παρουσίας στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, επέστρεψε «γεμάτος».  Είναι πιο δυνατός, με πιο μεστές και προσεγμένες κινήσεις στο γήπεδο, ο σωματότυπός του έχει αναπτυχθεί και πλέον, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την ωριμότητα που τον διακρίνουν, είναι σίγουρο πως για τον Απόλλωνα αποτελεί πολύ καλή μετεγγραφή.

Διαβάστε επίσης: Την… πάτησε ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς

Στο «Grbavica» ήταν κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή και αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο της άμυνας με την επίθεση. «Η δουλειά μου είναι να ακολουθώ τις εντολές του προπονητή μου. Επέστρεψα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Απόλλωνα. Όλη η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και αυτό μας γεμίζει με ικανοποίηση», σχολίασε σχετικά.

Όσο για τη συνέχεια, ο Κυριάκου αναφέρθηκε καταλήγοντας στον επαναληπτικό, δίχως να κρύψει ότι στοχεύει μακριά: «Τώρα βλέπουμε τον επαναληπτικό με την Ζελιέζνιτσαρ και μετά όλα τα άλλα. Ο στόχος δεν αλλάζει και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Αν κερδίσουμε μια θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα είναι ό,τι καλύτερο. Και αν συνεχίσουμε έτσι, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ