aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μπουφάλ πήρε απ’ το χέρι τη Σαουθάμπτον! (video)

Ο Μπουφάλ πήρε απ’ το χέρι τη Σαουθάμπτον! (video)

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την Σαουθάμπτον. Οι «Άγιοι» ζορίστηκαν πολύ απέναντι στην Γουέστ Μπρόμιτς, όμως πήραν το τρίποντο στο «St. Mary’s» με σκορ 1-0. Αρκετά σκληρό ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Η Γουέστ Μπρομ, με τη γνωστή συνταγή στα εκτός έδρας, προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Φόστερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σαουθάμπτον ανέβασε την απόδοσή της, έπαιξε πιο γρήγορα κι έγινε περισσότερο απειλητική. Πάντως, τα λεπτά περνούσαν και οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το μηδέν στα μετόπισθεν. Τα πάντα άλλαξαν στο 85′. Ο Μπουφάλ πήρε την μπάλα πίσω απ’ την σέντρα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση. Έτσι, οι «άγιοι» έφτασαν τους 12 βαθμούς κι ανέβηκαν στην 10η θέση. Στον αντίποδα, η Γουέστ Μπρομ έμεινε στους 10 και βρίσκεται στην 13η.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ