aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μπονούτσι δεν πάει πουθενά

Ο Μπονούτσι δεν πάει πουθενά

Παρά την επιμονή της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι, ο Λεονάρντο Μπονούτσι, σύμφωνα με τον ίδιο, οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους, για δύο ακόμη χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2021, δεν πρόκειται να φύγει από το Τορίνο. Οι αποδοχές του ξεπερνούν τα έξι εκατ. ευρώ, κάνοντας τον Ιταλό αμυντικό τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στη Serie A.

Το περασμένο η Τσέλσι κινήθηκε για την απόκτηση του, αλλά η «Γιούβε» κατάφερε να τον κρατήσει στο ρόστερ της και το ίδιο θέλει να κάνει και το επόμενο καλοκαίρι. Ο υψηλόσωμος διεθνής αμυντικός με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Ας γυρίσουμε πίσω στη δουλειά. Έτοιμοι να αρχίσουμε ξανά», έγραψε σχετικά στο Twitter.

Ο Μπονούτσι, ο οποίος μετράει 67 συμμετοχές στην εθνική Ιταλίας, εντάχθηκε το 2010 στο δυναμικό της Γιουβέντους, προερχόμενος από την Μπάρι. Από τότε μετράει περισσότερες από 200 παρουσίες στη Serie A με την ομάδα από το Τορίνο, με την οποία έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ Ιταλίας, ενώ έφτασε έως τον τελικό του Champions League το 2015.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ