aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΟ Μπίρκι άφησε τον Μπέντερ να σκοράρει στο τελευταίο ματς της καριέρας του (vid)

Ο Μπίρκι άφησε τον Μπέντερ να σκοράρει στο τελευταίο ματς της καριέρας του (vid)

Το τελευταίο του ματς στην καριέρα του έδωσε χθες (22/5), ο αμυντικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λαρς Μπέντερ. Σε ηλικία 32 ετών μόλις, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής έβαλε ένα τέλος στην καριέρα του, καθώς οι τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν να συνεχίζει στο επίπεδο που θέλει.

Ενδεικτικό ότι είναι φέτος περιορίστηκε σε μόλις 20 συμμετοχές. Από τις 30 Γενάρη, μάλιστα, μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι λόγω προβλήματος στο μηνίσκο.

Κόντρα στη Ντόρτμουντ, ο προπονητής του, τού έδωσε την ευκαιρία να παίξει το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του. Ειδικότερα, τον έβαλε στον αγωνιστικό χώρο στο 89ο λεπτό. Στο ίδιο λεπτό, μάλιστα, οι «ασπιρίνες» κέρδισαν πέναλτι.

Τότε, οι συμπαίκτες του, του επέτρεψαν να αναλάβει την εκτέλεση για το ιδανικό τελείωμα στην καριέρα του. Ο Μπέντερ εκτέλεσε και ευστόχησε. Αξιοσημείωτη, πάντως, είναι η ενέργεια του τερματοφύλακας της Ντόρτμουντ, Ρόμαν Μπούρκι. O 30χρονος κίπερ ως ένδειξη σεβασμού στον Μπέντερ επέλεξε να μην πέσει σε κάποια γωνία για να μην ρισκάρει ενδεχόμενη επέμβαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ