aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μπερμπάτοφ... άντεξε για 12 λεπτά απέναντι στην Ανόρθωση!

Ο Μπερμπάτοφ… άντεξε για 12 λεπτά απέναντι στην Ανόρθωση!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Κάτι που πολλοί ίσως να μην περίμεναν, συνέβη στο πρώτο φιλικό της Ανόρθωσης στη Βουλγαρία όπου προετοιμάζεται. Η «Κυρία», αντιμετώπισε στο Μπάνσκο την Μπερόε, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, και με την ομάδα της Στάρα Ζαγόρα, αγωνίστηκε ο άλλοτε αστέρας των Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του ΠΑΟΚ, Ντιμιτάρ Μπερμπάτοφ.

Διαβάστε επίσης: Την Μπερόε, τήν λες και «κυπριακή»!

Αγωνίστηκε στην επίθεση μαζί με τον επίσης Βούλγαρο έμπειρο στράικερ Μάρτιν Καμπούροφ, του οποίου το όνομα φημολογήθηκε στο παρελθόν πως ενδιέφερε κάποιες κυπριακές ομάδες. Ο Μπερμπάτοφ είναι «ελεύθερο πουλί» αυτό τον καιρό, μετά το «διαζύγιό» του με την ινδική Κεράλα Μπλάσταρς και αποφάσισε να προετοιμαστεί με την Μπερόε στο Μπάνσκο ώστε να διατηρηθεί σε φόρμα. Αν βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και ποια θα είναι αυτή (Μπερόε ή κάποια άλλη), αυτό θα διαφανεί σύντομα.

Διαβάστε επίσης: Ισοπαλία και δράστη τον Κατσιαράβα!

Ο προπονητής της Μπερόε Αλεξάνταρ Τόμας, χρησιμοποίησε τον Μπερμπάτοφ ως κρυφό κυνηγό, αλλά ο 37χρονος Βούλγαρος είχε την ατυχία να τραυματιστεί στο 12ο λεπτό του φιλικού με την Ανόρθωση και αντικαταστάθηκε από τον Ιβάν Μίντσεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ