aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μπενίτεθ, ο Γουίλερ και ο Αβραάμ

Ο Μπενίτεθ, ο Γουίλερ και ο Αβραάμ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο Ντάνι Μπενίτεθ, (φωτό) καθώς ακολουθεί το πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΛ. Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα ο Μπρούνο Μπαλταζάρ για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα.

Από εκεί και πέρα, η παρουσία του Γουίλερ στην άμυνα δίνει τη δυνατότητα στον Πορτογάλο να χρησιμοποιήσει ως εξτρέμ τον Αβραάμ. Ο τελευταίος είναι έμπειρος, έχει και την ικανότητα και το μυαλό να βοηθήσει στη δημιουργία ευκαιριών και η ΑΕΛ και με αυτόν στα άκρα γίνεται πιο ισχυρή. Στην ίδια θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Ηλία, από τον οποίο περιμένουν πολλά οι φίλοι της ομάδας.

Στο άλλο φτερό, στο δεξί υπάρχει ερωτηματικό, καθώς τρεις παίκτες, ο Μέσκα, ο Αλνταΐρ και ο Σάσι, μπορούν να αγωνιστούν. Η ομάδα της Λεμεσού δείχνει πλήρης σε πολλές θέσεις και αν μένει κάπου να φανερώσει περισσότερες δυνατότητες, είναι στην αξιοποίηση των ευκαιριών. Έχει βελτιωθεί στο δημιουργικό μέρος και μένει μόνο να γίνει το ίδιο με το εκτελεστικό. Το θετικό είναι πως οι επιθετικοί ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο Μπαλταζάρ, έχουν περιθώρια βελτίωσης και μένει μόνο να το αποδείξουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ