aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μπεν Αρφά καταγγέλει την Παρί Σ.Ζ στη λίγκα

Ο Μπεν Αρφά καταγγέλει την Παρί Σ.Ζ στη λίγκα

Ο Μπεν Αρφά καταγγέλει την Παρί Σ.Ζ στη γαλλική λίγκα (LFP) για διακριτή μεταχείριση. Είναι κοινό μυστικό το «διαζύγιο» μεταξύ του Γάλλου επιθετικού μέσου και της Παρί, μετά την άρνησή του να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το σύλλογο. Ο Ουνάι Εμερι δεν τον εμπιστεύτηκε ποτέ, δεν τον έθεσε στην λίστα του Champions League και τις τελευταίες εβδομάδες, τον έστειλε να προπονείται με την δεύτερη ομάδα. Ο Μπεν Αρφά το αποδέχτηκε χωρίς να διαμαρτυρηθεί, ενώ ορισμένοι συμπαίκτες του διαβεβαίωσαν ότι η συμπεριφορά του ήταν υποδειγματική.

Όμως τώρα απειλεί με αγωγή, αν δεν του επιτραπεί να προπονηθεί ξανά με την πρώτη ομάδα. Ο δικηγόρος του Μπεν Αρφά αποφάσισε να αναφέρει το περιστατικό στη νομική επιτροπή της LFP.

«Έχουμε καταθέσει μια καταγγελία για διακριτή μεταχείριση εις βάρος του παίκτη στο επαγγελματικό του περιβάλλον. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι ψυχολογική. Την Τρίτη του ζήτησαν να προπονηθεί με την δεύτερη ομάδα, ώστε να μην ενοχλήσει την προετοιμασία του αγώνα ενάντια στη Μπάγερν. Χθες (Πέμπτη) επέστρεψε με την πρώτη ομάδα και τον έστειλαν ξανά πίσω στην δεύτερη ομάδα χωρίς καμία εξήγηση. Αυτό που ήταν ένα προσωρινό μέτρο, τώρα έχει μετατραπεί σε κάτι μόνιμο», είπε στην L’Equipe.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ