aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μπέιλ έδιωξε τον Ζιντάν από την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Μπέιλ έδιωξε τον Ζιντάν από την Ρεάλ Μαδρίτης!

ωρίς αμφιβολία ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι μία από τις πλέον αγαπητές προσωπικότητες στον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας σαρώσει τους τίτλους σε δύο διαφορετικές θητείες του στους “μερένγκες” και με δύο διαφορετικές ιδιότητες.

Ως παίκτης φόρεσε για έξι σεζόν τη φανέλα της Ρεάλ (εκεί έκλεισε την καριέρα του) και κατέκτησε ισάριθμους τίτλους από το 2000 μέχρι το 2006, ενώ δέκα χρόνια αφότου κρέμασε τα παπούτσια του φόρεσε κοστούμι, ανέλαβε head coach στους Μαδριλένους και τους οδήγησε σε 9 τίτλους!

Φυσικά, highlight στα 2,5 χρόνια της παρουσίας του στον πάγκο της Ρεάλ ήταν η κατάκτηση τριών συνεχόμενων Champions League, με τον Γάλλο να ρίχνει κατά σειρά στο καναβάτσο τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Λίβερπουλ και να κάνει άπαντες να περιμένουν να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα στο τιμόνι.

Ως γνωστόν αυτό δεν έγινε καθώς λίγες ημέρες μετά το 3-1 επί της Λίβερπουλ αιφνιδίασε άπαντες, με την απόφασή του να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης και να μείνει για έναν χρόνο εκτός πάγκων για να ηρεμήσει.

Άλλοι μίλησαν για κορεσμό, άλλοι για τρομερή πίεση που δεν μπορούσε άλλο να διαχειριστεί και άλλοι για κίνηση που έγινε ελέω της επικείμενης αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα όμως με την “El Pais”, άλλος ήταν ο λόγος που τον έκανε να σπεύσει να… φύγει!

Αυτός έχει ονοματεπώνυμο και είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, με τον τελικό του UCL να κάνει τη διοίκηση της Ρεάλ να αλλάζει στάση στο θέμα του Ουαλού και τον Γάλλο να αισθάνεται προδωμένος.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως Ζιντάν και Πέρεθ είχαν συμφωνήσει πως το καλοκαίρι του 2018 ο Μπέιλ θα έφευγε από το “Μπερναμπέου” και πως με τα χρήματα από την πώλησή του η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα έκανε κίνηση για να πάρει κάποιον εκ των Νεϊμάρ, Κέιν, Αζάρ η Σαλάχ.

Όμως, τα δύο καθοριστικά γκολ του Μπέιλ στον τελικό του Champions League έκαναν τον Πέρεθ να αλλάξει γνώμη και το έδειξε άμεσα, υποστηρίζοντας με δηλώσεις του πως “ο Μπέιλ ήταν καλύτερος του Κριστιάνο κάνοντας τη διαφορά σε καθοριστικά ματς”.

Την ίδια ώρα ο MPV του τελικού στο Κίεβο, Μπέιλ πετούσε σπόντες προς τον Ζιντάν λέγοντας πως χρειάζεται να παίζει κάθε εβδομάδα για να αποδίδει, κάτι που δεν γινόταν όλο το χρόνο και ο Γάλλος συνειδητοποίησε πως η διοίκηση είχε επιλέξει να στηρίξει τον παίκτη και όχι εκείνον.

Σύμφωνα λοιπόν με την “El Pais”, αυτή η ξαφνική αλλαγή στρατηγικής από πλευράς Πέρεθ ήταν που έκανε τον Ζιντάν να τινάξει -και αυτός με τη σειρά του- στον αέρα τον αρχικό προγραμματισμό και να πάρει το καπελάκι του για να τραβήξει προς άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ