aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Μπαπέ θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το Euro»

«Ο Μπαπέ θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το Euro»

Ραντεβού τον… Ιούλιο! Ο Κιλιάν Μπαπέ ξέρει ότι το προσεχές καλοκαίρι θα είναι καθοριστικό για το επαγγελματικό του μέλλον. Και, σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien», ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποφασίσει ότι θα… αποφασίσει μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο ολοκληρώνεται στις 11 Ιουλίου.

Για τον λόγο αυτό, δεν θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, παρ’ ότι τον ενθουσίαζε μια τέτοια προοπτική και, πιθανότατα, θα το κάνει το 2024, όταν οι Αγώνες θα λάβουν χώρα στη γενέτειρά του, το Παρίσι.

Ο 22χρονος Μπαπέ, το συμβόλαιο του οποίου με την Παρί λήγει το καλοκαίρι του 2022, θέλει βεβαίως και να ξεκουραστεί. Εξακολουθεί να έχει στο «περίμενε» την διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας και, μέχρι τώρα, έχει απορρίψει τρεις φορές την πρόταση ανανέωσης, η οποία προβλέπει 30 εκατομμύρια ευρώ καθαρά τον χρόνο.

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, οι δύο ομάδες που έχουν δείξει (ανεπίσημα) μεγαλύτερο ενδιαφέρον, βρίσκονται στην αναμονή, γνωρίζοντας ότι η καθυστέρηση ευνοεί τις τάσεις… φυγής του εξαιρετικού ποδοσφαιριστή, έστω και η απόκτησή του θα στοιχίσει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ