aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μπαλταζάρ ψήνει πολλά σενάρια…

Ο Μπαλταζάρ ψήνει πολλά σενάρια…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ καλείται να ανακατέψει την τράπουλα και να παρουσιάσει ένα πιο δυνατό σύνολο στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Ομόνοια. Η ΑΕΛ δεν πήγε καλά κόντρα στην Πάφο, αλλά θα έχει την ευκαιρία στη συνέχεια να αντιδράσει και να αποδείξει πως μπορεί να επανέλθει στον σωστό δρόμο. «Πιστεύουμε στην ομάδα μας και τον προπονητή. Συνεχίζουμε πιο δυνατά και πιο συγκεντρωμένα. Ξέρω ότι πικράναμε τον κόσμο μας, όμως τίποτε δεν τέλειωσε», δήλωσε στο «Goal», ο εκπρόσωπος Τύπου Θεόδωρος Αντωνίου.

Οι ποδοσφαιριστές στρώθηκαν στη δουλειά, με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και φρέσκοι κόντρα στους «τριφυλλοφόρους» της Λευκωσίας. Πρόκειται για μια από τις δυσκολότερες εξόδους που έχει μπροστά της η ΑΕΛ. Μάλιστα, το ίδιο πληγωμένη είναι η αντίπαλος της, οπόταν το παιχνίδι κρύβει ακόμη μεγαλύτερες δυσκολίες. Ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων, ετοιμάζει αλλαγές ή για να το θέσουμε πιο ωμά, είναι υποχρεωμένος να προβεί σε κινήσεις που θα ανεβάσουν την απόδοση της ομάδας του. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σίλβα (λόγω καρτών), ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια είχε ανεβάσει την απόδοση του.

Θα λείπει και ο Ρεζέντε (θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του), οπόταν αποτελεί ερωτηματικό ποιους θα χρησιμοποιήσει. Πιθανό να παρατάξει την ομάδα του με τρεις ανασταλτικούς μέσους, εκτός και αν δοκιμάσει κάτι άλλο. Να δούμε, δηλαδή, πίσω από τον Ντε Λεόνσο στην κορυφή της επίθεσης έναν από τους Σάσι ή Ηλία. Μπορεί όμως να δούμε και μια κίνηση με τον Μπενίτεθ σε ρόλο επιτελικού, με τους Μέσκα και Αλνταΐρ να παίρνουν τις δύο θέσεις στα άκρα.

Δεν αποκλείεται όμως και το σενάριο να ξεκινήσει γα πρώτη φορά ο Γουίλερ στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Αβραάμ να μετακινηθεί στη μεσαία γραμμή, στο αριστερό άκρο. Στο μυαλό του Μπαλταζάρ ψήνονται πολλά σενάρια, για την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο ΓΣΠ, αλλά και με ποιους θα παραταχθεί. Εκείνο που προέχει φυσικά, όποιοι και αν αγωνιστούν, είναι η ΑΕΛ να βγάλει ομαδικότητα και προσπάθεια. Να αποδείξει πως είναι σύνολο με αρετές, διάρκεια και σταθερότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ