aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μπαλταζάρ λαμβάνει τα μέτρα του

Ο Μπαλταζάρ λαμβάνει τα μέτρα του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν δεν ήταν δύσκολο για την ΑΕΛ, όπως φάνηκε. Η Σεντ Τζόζεφς δεν ήταν αντίπαλος για να βάλει δύσκολα στην άμυνα των γαλαζοκιτρίνων. Στην πορεία θα δοκιμαστεί η άμυνα της ΑΕΛ, όταν θα έχει ικανούς αντιπάλους που διαθέτουν ποιοτικούς επιθετικούς. Ωστόσο, στην ομάδα της Λεμεσού αναμένουν πώς και πώς την επάνοδο του Ζούνιορ, ποδοσφαιριστής με εμπειρία και ηγετική φυσιογνωμία.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, είναι ξεκάθαρο ότι επιβάλλεται περισσότερη φαντασία και κίνηση. Ο Αλί Σαβάν πήρε εκ νέου ευκαιρία, με την προσδοκία ότι θα πάρει την ομάδα στους ώμους του, αλλά και πάλι απογοήτευσε. Ο Ντάνι Μπενίτεθ, αποτελεί μια λύση για τη θέση του επιτελικού μέσου. Αν οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιαστούν πιο οργανωμένοι στη μεσαία γραμμή θα αυξήσουν και τις πιθανότητες να πετύχουν κάτι καλό στη νέα σεζόν.

Ο Μπαλταζάρ προσπαθεί για να διορθώσει κάποια πράγματα στον οργανωτικό τομέα. Βέβαια, με τρία μόλις παιχνίδια (δύο φιλικά και ένα επίσημο), δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, όμως κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της ΑΕΛ κρίνονται θετικά και άλλα προκαλούν ανησυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ