aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Αζάρ είναι ωραίος... ο πρώην είναι αλλιώς (vid)

Ο Αζάρ είναι ωραίος… ο πρώην είναι αλλιώς (vid)

Όλα έδειχναν πως η Λίβερπουλ θα έπρεπε να συμβιβαστεί με την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και να παραδοθεί στις… ορέξεις του πιο φορμαρισμένου ποδοσφαιριστή αυτήν την στιγμή, του Εντέ Αζάρ. Αλλά… ο Βέλγος σταρ υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο (Στάριτζ), ο οποίος με σουτ στο παραθυράκι του Κεπά έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Κλόπ.

Με μέντορά του τον Μαουρίσιο Σάρι, ο οποίος έχει μεταμορφώσει την Τσέλσι, ο Βέλγος έχει θέσει τις βάσεις για μια «καυτή» σεζόν. Την περασμένη Τετάρτη, με ένα φανταστικό γκολ που πέτυχε, υπέγραψε την ανατροπή των «μπλε» και άφησε εκτός Carabao Cup την Λίβερπουλ.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν θα μπορούσαν παρά να ισχύουν μόνο οι κανόνες του. Και το δικό του κανόνα φρόντισε να επιβάλλει ο Βέλγος και στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ανοίγοντας το σκορ για την Τσέλσι, βάζοντας τους «κόκκινους» σε μια… ασυνήθιστη κατάσταση καθώς για πρώτη φορά φέτος βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έχοντας δεχθεί -μάλιστα- γκολ στο α΄ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν στο πρώτο μέρος σε υποψίες ευκαιριών, με εκφραστή κυρίως τον Σαλάχ, ο οποίος όμως κινήθηκε σε ρηχά νερά. Απεναντίας, οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν με τον Γουίλιαν προτού «χτυπήσουν» με τον Βέλγο, ο οποίος έφτασε τα πέντε τέρματα σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια…

Στο β’ ημίχρονο, ο Αζάρ θα μπορούσε να σκοτώσει τους «κόκκινους» αλλά ο Άλισον είχε διαφορετική άποψη! Όπως και ο Στάριτζ, ο οποίος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον Κλοπ, καθώς δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, με ένα ασύλληπτο γκολ έφερε το ματς στα ίσα (1-1), αφήνοντας τις δύο ομάδες με τον βαθμό και τις εντυπώσεις.

&

Το Live του αγώνα:



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ