aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Αζάρ δεν συμπεριέλαβε τον εαυτό του στους κορυφαίους της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Αζάρ δεν συμπεριέλαβε τον εαυτό του στους κορυφαίους της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Εντέν Αζάρ φαίνεται ότι έχει τεράστιες απαιτήσεις από τον εαυτό του, ενώ ταυτόχρονα παραμένει «προσγειωμένος» και αφοσιώνεται στις προπονήσεις για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Ο Βέλγος σταρ της Τσέλσι ρωτήθηκε για τον ποιους θεωρεί κορυφαίους στην Πρέμιερ Λιγκ και η απάντηση του αιφνιδίασε τους πάντες.

«Στην Πρέμιερ Λιγκ αγωνίζονται αρκετοί από τους κορυφαίους του κόσμου. Σίγουρα ένας από αυτούς είναι ο Σέρχιο Αγουέρο. Και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε παρότι είναι τραυματίας βρίσκεται ακόμη στους καλύτερους. Ο Σαλάχ ήταν πέρσι ο κορυφαίος, ενώ από τους τοπ ποδοσφαιριστές του κόσμου είναι και ο Νγκολό Καντέ» απάντησε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Βελγίου.

Για τον ίδιο απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρει αν είμαι ο κορυφαίος ή όχι. Για να είμαι όμως πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο επίπεδο που βρίσκομαι τώρα».

Ενδιαφέρουσα ήταν και η άποψη του 27χρονου μεσοεπιθετικού για τις «τσεκουριές» των αμυντικών, αναφέροντας: «Είναι μέρος του παιχνιδιού. Αν ένας αμυντικός σε κλοτσήσει και μετά προσπαθήσει να πάρει την μπάλα είναι δίκαιο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα υπάρχει όταν η αμυντικοί κλοτσάνε και ο σκοπός τους δεν είναι να κερδίσουν την κατοχή της μπάλας».

Ενώ για την αντιμετώπιση που έχει ο ίδιος από τους διαιτητές στην Αγγλία είπε: «Μπορώ να πω ότι με προστατεύουν. Βρίσκομαι στην Αγγλία 7 χρόνια και έχω συνηθίσει αυτό το παιχνίδι πλέον. Εγώ προσπαθώ πάντα να μένω όρθιος και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ