aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Αυγουστή την έκανε «φύλλο και φτερό»

Ο Αυγουστή την έκανε «φύλλο και φτερό»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι, ο Απόλλων θα παραταχθεί με αλλαγές, μα και με πίστη στις δυνάμεις του πως θα καταφέρει να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Οι κυανόλευκοι θα έχουν απέναντί τους μια σημαντική πρόκληση και από το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα με τη Μαρσέιγ στο ΓΣΠ θα εξαρτηθεί και η τύχη της πορείας τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει «ξεσκονίσει», με τη βοήθεια του Περικλή Παπαναγή, κάθε τι που έχει σχέση με τη Μαρσέιγ και θα παρατάξει τον Απόλλωνα με στόχο τη νίκη. Αυτό που κάνει σε κάθε παιχνίδι, θα το εφαρμόσει και τώρα. Φυσικά, και θα χρειαστεί ανάλογη τακτική, τρέξιμο και πάθος σε όλες τις γραμμές. Ο Απόλλων μάς έχει αποδείξει πως ξέρει να αμύνεται σωστά, όπως και να δημιουργεί, βρίσκοντας ευκαιρίες. Οι επιθέσεις από τα άκρα και τον κεντρικό άξονα θα έχουν αποδέκτες τους επιθετικούς, τον Ζελάγια και τον Μαγκλίτσα, τους οποίους προορίζει για βασικούς αύριο ο Κύπριος τεχνικός.

Ως γνωστό, οι Γιούστε και Χ. Κυριάκου δεν θα δώσουν το «παρών» τους, γι’ αυτό και ο Αυγουστή θα διαφοροποιήσει το πλάνο του. Μετά την αποψινή τελευταία προπόνηση θα αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, αν και υπάρχουν φαβορί για να καλύψουν τα κενά. Δίπλα από τον Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μπρου, ενώ στη μεσαία γραμμή, ο Σατσέτι με τον Μάρκοβιτς θα αποτελέσουν το δίδυμο. Ο Μπρου, σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε, έχει δείξει πως είναι ποδοσφαιριστής με υψηλή τεχνική, «βλέπει γήπεδο» και τη δεδομένη περίοδο είναι ο κατάλληλος για να πάρει τη θέση στο κέντρο της άμυνας, μετά την υποχρεωτική απουσία του Γιούστε.

Η εκτίμηση που επικρατεί, μετά την εμφάνιση επί της Ένωσης και κυρίως με όσα μας έχει δείξει ο Απόλλων, είναι πως όλοι είναι έτοιμοι για τον επόμενο άθλο. Οι Γάλλοι ασφαλώς αποτελούν υψηλό εμπόδιο, συνεπώς απέναντί τους οι κυανόλευκοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν αντίπαλο που θα κτυπήσει και αυτός τα ρέστα του, γιατί αν χάσει, θα βρεθεί σε μειονεκτική θέση για πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ