aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Αυγουστή δεν έχασε καιρό

Ο Αυγουστή δεν έχασε καιρό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν έχασε καιρό ο Σωφρόνης Αυγουστή και στο προχθεσινό φιλικό με την Αντμίρα Βάκερ έδωσε χρόνο συμμετοχής, τόσο στον Έκτορ Γιούστε, που είχε μόλις μία προπόνηση στα πόδια του επί αυστριακού εδάφους, αλλά και στον Ματίας Σπόλιαριτς που μόλις είχε ανακοινωθεί και επίσημα.

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Απόλλωνα, πάνω στους οποίους, οι κυπελλούχοι ποντάρουν πολλά. Το τρίτο φιλικό, τέλειωσε με ήττα για τους κυανόλευκους, αλλά αυτό που είχε σημασία, ήταν να δει ο προπονητής σε ποια κατάσταση βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές. Το φιλικό διεξήχθη υπό το βλέμμα του προέδρου Νίκου Κίρζη και των συνεργατών του Μαρίνου Ευσταθίου, Φάνου Κιννή και Αντώνη Γλυκή.

Οι κυανόλευκοι θα αποχαιρετήσουν την Αυστρία με ένα τέταρτο φιλικό αύριο, με αντίπαλο την Ραπίντ Βιέννης. Στο διάστημα της μίας εβδομάδας που απομένει μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού, αναμένεται πως  οι κυανόλευκοι θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι.

Η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Απόλλωνα. Έτοιμη η ομάδα, όσο θα ήθελε ο τεχνικός της δεν θα είναι, όμως θα είναι φαβορί, είτε με την Ζάρια είτε με την Σεράγιεβο αγωνιστούν και θα τα δώσουν όλα για  να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά.

Μέσα από τα τρία φιλικά που έδωσαν οι κυπελλούχοι, συν αυτό που θα δώσουν αύριο, θα εξαγάγει τα συμπεράσματα του ο Σωφρόνης Αυγουστή για να παρατάξει το πιο δυνατό σχήμα στις 13 του μηνός στο «ΑΕΚ Αρένα». Δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στην ίδια αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο, όμως σιγά-σιγά, όλοι θα μπουν στην ίδια ευθεία, για να βγαίνει σε κάθε παιχνίδι το πιο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι θέμα χρόνου, η ομάδα να αποκτήσει την καλύτερη χημεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ