aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Αθπιλικουέτα έπεισε τον Μοράτα να πάει στην Τσέλσι

Ο Αθπιλικουέτα έπεισε τον Μοράτα να πάει στην Τσέλσι

Καθοριστικό ρόλο για τη μετεγγραφή του Άλβαρο Μοράτα απο τη Ρεάλ στην Τσέλσι έπαιξε ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα, κάτι που αποκάλυψε στο αεροδρόμιο του Χίθροου. Ο Ισπανός διεθνής μετέβη στην Αγγλία προκειμένου να υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά τεστ και όταν ρωτήθηκε για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το «ναι» στους μπλε σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Μίλησα με το Θέσαρ και μου είπε πως όλα είναι πολύ καλά στο σύλλογο. Ο Κόντε είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου και χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεργαστούμε. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν πραγματοποιήθηκε, δήλωσε: «Δεν γνωρίζω το πόσο κοντά ήταν οι δύο σύλλογοι στο να τα βρουν. Αυτή τη στιγμή, το σημαντικότερο για μένα είναι το ότι θα αγωνιστώ για την Τσέλσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ