aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ άθλος των «μικρών» και η σταδιακή καθιέρωση

Ο άθλος των «μικρών» και η σταδιακή καθιέρωση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θα αγωνίζονται οι καλύτεροι, όμως, παράλληλα στον Απόλλωνα θα δίνουν ευκαιρίες και στους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Οι Χαράλαμπος Κυριάκου, Μάριος Στυλιανού, Γιάννης Πίττας, Πέτρος Ψύχας, Ανδρέας Καρώ, Λεωνίδας Κυριάκου, Άλασταϊρ Ρέινολντς (ανανέωσε την Πέμπτη μέχρι το 2020!) είναι μόνιμοι πλέον, όμως φαίνεται πως θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Πήρε σειρά προψές ο Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ, ένας ποδοσφαιριστής με πολλά θετικά στοιχεία, που αν τα αξιοποιήσει, θα έχει πολλά να ωφεληθεί. Ο Σωφρόνης Αυγουστή γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες των νεαρών της εφηβικής ομάδας, αφού εκεί δούλευε πριν προαχθεί σε πρώτο προπονητή. Έχει μάτι και ξέρει να ξεχωρίζει το ταλέντο και να το αναδεικνύει.

Βέβαια στη θέση που είναι κάθε χρόνο ο Απόλλων, είναι άθλος για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή να κερδίσει μια θέση στην ομάδα. Οι κυανόλευκοι έχουν υψηλούς στόχους και για να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και τους ξένους που έρχονται στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ