aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Αρτέτα ελπίζει στην παραμονή του Ομπαμεγιάνγκ

Ο Αρτέτα ελπίζει στην παραμονή του Ομπαμεγιάνγκ

Με δύο προσωπικά γκολ ο Πιερ-Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ, συνέβαλλε στη νίκη της Αρσεναλ επί της Νόριτς με 4-0. Οι φίλαθλοι των «κανονιέρηδων» παραμένουν σε… αναμμένα κάρβουνα, καθώς αγωνιούν για το μέλλον του επιθετικού της ομάδας. Κι αυτό διότι ο Γκαμπονέζος στραίκερ δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με την διοίκηση, για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2021, ωστόσο αρκετές ομάδες παραμονεύουν για την απόκτηση. Ο Ομπαμεγιάνγκ, έχει δηλώσει πως θέλει να παραμείνει πιστός «κανονιέρης» και πως η διοίκηση θα κρίνει το μέλλον του. Ο Μικέλ Αρτέτα, μετά το τέλος του αγώνα με τη Νόριτς, επιβεβαίωσε πως ο επιθετικός της Αρσεναλ, αγαπάει τον σύλλογο και τη ζωή του στο Emirates.

«Είναι πρόθυμος να μείνει μαζί μας. Είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εδώ. Μπορεί να δει τι προσπαθούμε να κάνουμε στην ομάδα και ελπίζουμε να μείνει. Τον πιέζουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις ώστε να γίνει ακόμα καλύτερος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ