aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ αποπροσανατολισμός από το θέμα Ουζόχο και η ανασυγκρότηση

Ο αποπροσανατολισμός από το θέμα Ουζόχο και η ανασυγκρότηση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων δεν είχε σπιρτάδα στο παιχνίδι του, δεν δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες και μοιραία δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΛ. Μπορεί με την Ανόρθωση να μην παρουσιάστηκε εύστοχος στην τελική προσπάθεια, αλλά προχθές δεν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός επιθετικά, παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Η φλύαρη υπεροχή δεν είχε ουσία για ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Δεν ξέρει κανείς πόσο αποπροσανατόλισε το θέμα Ουζόχο, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Απόλλων υστέρησε σε εκρηκτικότητα. Και σε αυτό επηρέασαν κι οι απουσίες. Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) και εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου.

Θα αντιμετωπίσει την Αλκή και ακολούθως θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Και μετά θα μπει στη μάχη των πλέι οφ, με στόχο την αντεπίθεση διαρκείας για κατάληψη της κορυφής.

Ο Απόλλων δεν βρήκε χώρους για να κινηθεί και να φτάσει στο γκολ. Ο Μπρου με τον Περέιρα δεν κέρδισαν πολλά μέτρα με τις ενέργειές τους προς την αντίπαλη περιοχή, το ίδιο και ο Παπουλής. Η άμυνα της ΑΕΛ δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση ώστε να αντιμετωπίσει δυσκολίες στην ανακοπή επιθετικών ενεργειών των κυανόλευκων. Μέτριος ήταν και ο Σαρδινέρο. Οι μοναδικές βοήθειες που έρχονταν ήταν από τον Πέδρο και τον Βασιλείου, αλλά κι αυτοί είχαν περιοριστεί αρκετά.

Ο Απόλλων ήταν γενικώς μέτριος. Καλείται με ηρεμία να δει την επόμενη μέρα και να ανασυγκροτηθεί αγωνιστικά ενόψει της συνέχειας. Θα επιστρέψουν οι Σατσέτι και Ρομπερζ (δεν έπαιξαν προχθες λόγω καρτών), την ίδια ώρα που μετρούν αντίστροφα οι Μάρκοβιτς, Φοπαλά. Μέσα Μαρτίου θα είναι λογικά πίσω ο Γιούστε. Ο Απόλλων μπορεί για περισσότερα και στη φάση που είναι τώρα το μόνο που έχει να κάνει είναι να επανακτήσει τον καλό εαυτό του. Να επιστρέψει στις νίκες καταβάλλοντας την αντίσταση της Αλκής, γιατί θα χρειαστεί και την καλή ψυχολογία για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ σε δύο εβδομάδες.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και στον Απόλλωνα έχουν πίστη πως η ομάδα θα ανεβάσει στροφές. Αισιοδοξούν πως τώρα που θα αρχίσουν τα πολύ πιο δύσκολα, θα «θυμηθούν» οι παίκτες τον καλό εαυτό τους και η απόδοση θα είναι στα επίπεδα των εμφανίσεων που είχαν στις ευρωπαϊκές κυρίως υποχρεώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ