aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Απόλλωνας περιμένει τον Στίβεν Τζέραρντ για Λάφερτι»

«Ο Απόλλωνας περιμένει τον Στίβεν Τζέραρντ για Λάφερτι»

Δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα, που αποκάλυψε ο Active προ ημερών, για τον Κάιλ Λάφερτι παραθέτει η ιστοσελίδα «scotsman.com».

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως η ομάδα της Λεμεσού προσπαθεί να αποσπάσει την υπογραφή του Βορειοϊρλανδού επιθετικού της Ρέιντζερς. Το ρεπορτάζ τονίζει πως το συμβόλαιο του εν λόγω ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι του 2020, όμως στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε μόλις εφτά φορές ως βασικός υπό τις οδηγίες του Στίβεν Τζέραρντ.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη πρόταση σε Λάφερτι, θέλει στην Κύπρο τον φορ της Ρέιντζερς

Συνεχίζοντας αναφέρει πως ο Απόλλωνας έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Λάφερτι και αναμένουν αν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Τζέραρντ ενόψει της νέας σεζόν. Παράλληλα, ελπίζουν στην ομάδα της Λεμεσού ότι ο Εντζούν θα κατηφορίσει για το νησί μας. Τέλος, το ρεπορτάζ τονίζει πως η ομάδα της Λεμεσού μπορεί να προσφέρει την ευρωπαϊκή εμπειρία στους ποδοσφαιριστές καθώς θα δώσουν το παρών τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: «Επιπλέον συναντήσεις με τον Απόλλωνα, δεν… παίζει μόνος για τον Εντζούμ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ