aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO Aπόλλων ενημερώνει τους οπαδούς του στην Φραγκφούρτη

O Aπόλλων ενημερώνει τους οπαδούς του στην Φραγκφούρτη

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο υπενθυμίζει τους φίλους της ομάδας οι οποίοι βρίσκονται στην Φρανκφούρτη για τη διάθεση των εισιτηρίων και μία σειρά από κανόνες που πρέπει να τηρούν στη Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: Δεύτερη επίθεση Γερμανών σε οπαδούς του Απόλλωνα, κτυπήθηκε 19χρονος

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ υπενθυμίζει τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι βρίσκονται στην Φρανκφούρτη πως θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια αύριο Πέμπτη (25/10) από τις 11:00 μέχρι και τις 14:00 (Τοπική Ώρα) από το “Novum Hotel Continental Frankfurt”.

Διεύθυνση: Baseler Str. 56, 60329 Frankfurt am Main, Germany

Επίσης θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων και στα εκδοτήρια του γηπέδου, τα οποία θα λειτουργήσουν δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται πως το σημείο συνάντησης για τους φίλους της ομάδας μας πριν τον αγώνα είναι η πλατεία BORSENPLATZ. Στη συγκεκριμένη πλατεία υπάρχουν εστιατόρια, καφετέριες και μπυραρίες για εξυπηρέτηση τους.

Τονίζεται ότι:

1. Για να εισέλθουν στο στάδιο χρειάζεται απαραίτητα να επιδείξουν εισιτήριο του αγώνα και την πολιτική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

2. Όσοι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, που προτίθενται να μεταβούν στο στάδιο από άλλες πόλεις θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να φτάσουν έγκαιρα στο στάδιο.

3. Η μέθη, η μεταφορά, κατοχή και χρήση φωτοβολίδων, πυρσών, ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη ή υλική ζημιά δεν επιτρέπονται. Πρόσωπα τα οποία θα συλληφθούν για πιο σοβαρά αδικήματα, πιθανόν να κρατηθούν για περισσότερες ημέρες.

4. Απαγορεύεται η χρήση, κατοχή και μεταφορά κουκούλων που καλύπτουν το πρόσωπο με οποιοδήποτε τρόπο, γάντια και σακάκια (μοτοσικλετιστών) εφοδιασμένα με πλαστικά.

5. Απαγορεύονται οι φωτογραφικές μηχανές με τηλεφακό. Τόσο οι επαγγελματίες φωτογράφοι, όσο και οι φωτογραφικές μηχανές τους, χρειάζονται ειδική διαπίστευση από την UEFA και τις αρχές του σταδίου.

6. Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών ή εύφλεκτων υλικών.

7. Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση λέιζερ και σφυρίχτρας.

8. Δεν θα επιτρέπεται σε φίλαθλο, αφού εισέλθει στο στάδιο, να εξέλθει και να επιστρέψει εκ νέου σε αυτό.

9. Απαγορεύεται το σκαρφάλωμα στα κάγκελα ή στα δίκτυα του σταδίου.

10. Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων, στους τοίχους του σταδίου, αλλά και οπουδήποτε.

11. Σημαίες και πανό δεν πρέπει να ξεπερνούν σε μέγεθος το 2 χ 1 ½ μέτρα.

12. Η χρήση αρκτικόλεξων “ACAB” ή “1312” με οποιονδήποτε τρόπο, είναι ποινικό αδίκημα και απαγορεύεται.

* Για περισσότερες πληροφορίες στο 95-114846».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ