aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Απόλλων είναι εδώ, δυνατός και ικανός για τον τίτλο

Ο Απόλλων είναι εδώ, δυνατός και ικανός για τον τίτλο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πόσο εύκολα μπορούν να αλλάξουν τα συναισθήματα! Μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, πολλοί ήσαν εκείνοι που αφαιρούσαν αρκετές πιθανότητες από τον Απόλλωνα να κατακτήσει τον τίτλο. Η κατάσταση είναι τώρα διαφορετική κι όλα δείχνουν πως οδεύουμε για ένα συγκλονιστικό φινάλε.

Ο Απόλλων επανήλθε στις νίκες και σε συνδυασμό με την απώλεια που είχε ο ΑΠΟΕΛ, είναι και πάλι δυναμικά μέσα στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Στην τελική φάση υπάρχουν 30 διαθέσιμοι βαθμοί και ο Απόλλων πήρε τους τρεις στο πρώτο παιχνίδι. Έπιασε τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη θέση με 50 βαθμούς και αισιοδοξεί, πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη, εφόσον συνεχίσει στους ρυθμούς που έδειξε προχθές.

Οι κυανόλευκοι ήσαν συνεπείς, κατέβαλαν την Ομόνοια, αλλά παρουσιάστηκαν και συνεπείς σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Έτρεξαν πολύ, γιατί η αντίπαλός τους μπορεί να βρέθηκε να χάνει νωρίς, μπορεί από το 58’ το σκορ να ανέβηκε στο 3-0, όμως, χρειαζόταν και σωστή διαχείριση. Ο κόσμος που έδωσε το παρών του έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κι αν μένει κάτι να γίνει τώρα, είναι οι κυανόλευκοι να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο. Αποδείχθηκε πως το πρωτάθλημα κρύβει πολλές παγίδες και συγκινήσεις και όλα θα κινηθούν στη σφαίρα της ανατροπής, του πάθους και της συγκέντρωσης.

Ο Απόλλων, λοιπόν, είναι προσηλωμένος στον στόχο του και πλέον κοιτάζει τον επόμενό του αντίπαλο που είναι η ΑΕΛ. Το ερχόμενο Σάββατο καλείται να δείξει και πάλι συνέπεια και να φτάσει σε άλλη μία νίκη, που θα τον διατηρήσει σε τροχιά τίτλου. Οι κυανόλευκοι με την προχθεσινή εμφάνισή τους απέδειξαν πως παραμένουν δυνατοί ψυχολογικά και πως δεν τους παίρνει από κάτω η ήττα στο γήπεδό τους από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, έχει γεμίσει τις μπαταρίες του και έχει μεταδώσει το μήνυμα, πως οι παίκτες του θα ψάχνουν παιχνίδι με παιχνίδι τις νίκες και τους βαθμούς.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα είδε τον Έκτορ Γιούστε να επανέρχεται και τον Χάμπο Κυριάκου να μετατίθεται στη φυσική του θέση στη μεσαία γραμμή. Η ομάδα ανέβηκε και έδειξε ικανότητα και χαρακτήρα. Βρήκε πάλι τον δρόμο προς τα δίκτυα ο Εμίλιο Ζελάγια, ενώ δήλωσε «παρών» και ο Ανδριάν Σαρδινέρο με ένα φανταστικό τέρμα. Ο Απόλλων είναι εδώ, δυνατός και ικανός να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα, κι ας τον διέγραψε εύκολα μια μερίδα. Το δείγμα της αυτοπεποίθησης που έδειξε με την Ομόνοια, είναι μόνο η αρχή στην «καλημέρα» της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ