aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Απόλλων δεν συγχωρεί

Ο Απόλλων δεν συγχωρεί

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Θριαμβευτής από μια έδρα που δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις, το «Αντώνης Παπαδόπουλος», έφυγε ο Απόλλων. Η ομάδα της Λεμεσού που βρέθηκε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ (19’), έκανε την ολική ανατροπή αφού είπε «ευχαριστώ» στα λάθη της Ανόρθωσης και έφθασε σ’ ένα σπουδαίο «διπλό», λίγες μέρες μετά την πρόκριση επί του ΟΦΗ αλλά και πριν την καθοριστική αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Λεχ Πόζναν. Αποτελεσματική η ομάδα του Αυγουστή (που δεν είχε στη διάθεσή του, τους Κυριάκου, Πέδρο, Γιούστε και Αγκίρε λόγω τραυματισμού) και πιο αποφασιστική πέτυχε τρία γκολ, πήρε το τρίποντο και διατήρησε το αήττητο και με 10 βαθμούς είναι μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας!

Ο Δημητρίου στην επανάληψη σε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες της Ανόρθωσης κράτησε όρθιο τον Απόλλωνα, ο οποίος μετά το 60’ ισορρόπησε και έγινε απειλητικός. Ο Λάρσον αφού πέρασε στον αγώνα στο 72’ και έκανε ντεμπούτο (όπως και ο Κατελάρης που ήταν στο αρχικό σχήμα), τέσσερα λεπτά αργότερα αξιοποίησε την μπαλιά του Νταμπό που είπε «ευχαριστώ» στο δώρο του Οκριασβίλι που έκανε αβίαστο λάθος και «σκότωσε» το ματς.

Παρά τις πολλές απουσίες η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έδειξε ότι διαθέτει και βάθος και ποιότητα και ομαδικό πνεύμα και σε αυτά στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κύπριος τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ