aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Αντωνιάδης και το μέλλον του Κόπριβετς

Ο Αντωνιάδης και το μέλλον του Κόπριβετς

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης έχει ήδη ξεκινήσει και ο Αντρέας Παντελή σε συνεργασία πάντα με τον Ρόνι Λέβι αξιολογούν καθημερινά ποδοσφαιριστές. Ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων είναι να γίνουν μετεγγραφές Κύπριων παικτών, οι οποίοι θα μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το όνομα του Μάριου Αντωνιάδη είναι πολύ ψηλά στη λίστα και αναμένεται να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον, αν και εφόσον ο ποδοσφαιριστής στο τέλος του καλοκαιριού δεν θα συνεχίσει στον Πανιώνιο. Ο τέως ακραίος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους Νεοσμυρνιώτες, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί, τον βάζει σε σκέψεις όσον αφορά στη νέα σεζόν.

Σκέψεις που ίσως τον φέρουν πίσω στην Κύπρο. Αν αποφασίσει να επαναπατριστεί, η Ανόρθωση είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση προκειμένου να τον κάνει δικό της. Στη λίστα βέβαια υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα τους, και οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν με το τέλος του πρωταθλήματος.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί ή θα απασχολήσει πολύ περισσότερο εν ευθέτω χρόνω είναι του Γιαν Κόπριβετς. Ο διεθνής Σλοβένος τερματοφύλακας διανύει τη δεύτερή του σεζόν στην Ανόρθωση, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει, με την «Κυρία» να έχει δικαίωμα ανανέωσης εάν το επιθυμεί.

Ο Κόπριβετς μετρά σχεδόν 70 συμμετοχές με τη φανέλα της Ανόρθωσης, δείχνοντας ότι είναι καλός τερματοφύλακας, με τα πάνω και τα κάτω του. Στα 28 του χρόνια είναι στην καλύτερή του φάση και η τεχνική ηγεσία θα κληθεί να αποφασίσει αν θα εξασκήσει η ομάδα το δικαίωμα ανανέωσης της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ