aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Αντάμοβιτς, ο Βινίσιους και τα καλά νέα απ’ τη Βουλγαρία

Ο Αντάμοβιτς, ο Βινίσιους και τα καλά νέα απ’ τη Βουλγαρία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Μάρκο Αντάμοβιτς πέρασε από εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση, έτσι σήμερα θα επιστρέψει στην Βουλγαρία και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή τριών – τεσσάρων ημερών και θα μπει σε κανονικό ρυθμό εκγύμνασης. Έτσι με αυτό τον τρόπο, ξεκαθάρισε η κατάσταση γύρω από την απουσία του Αντάμοβιτς στο φιλικό με την Μπαλκάν. Το ζητούμενο είναι ο ποδοσφαιριστής να είναι έτοιμος στις επίσημες υποχρεώσεις της ΑΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία τους και εκτός από το θέμα με τον Αντάμοβιτς, αυτό πουν απασχολεί τον Ντούσαν Κέρκεζ, είναι το ξεκαθάρισμα με τον κεντρικό μέσο πουν θέλει να αποκτήσει. Πλην του Βινίσιους που ενδιαφέρει τον Βόσνιο προπονητή της ΑΕΛ, υπάρχουν άλλες μία – δύο καλές περιπτώσεις. Το θέμα αναμένεται πως σύντομα θα ξεκαθαρίσει για να ενταχθεί ο νέος και να προσαρμοστεί με τη νέα του ομάδα.

Στην Βουλγαρία έχουν να λένε, όπως μαθαίνουμε, για τον άρτιο τρόπο της προετοιμασίας, αλλά και για τη δίψα όλων των ποδοσφαιριστών. Κοπιάζουν πολύ οι παίκτες και προσπαθούν να δώσουν το καλύτερό τους, ενώ όλα κυλάνε ομαλά. Αυτό όμως που κάνει αίσθηση, είναι η βελτίωση της απόδοσης τριών – τεσσάρων νεαρών, οι οποίοι θα το παλέψουν για να βρουν θέση βασικού. Οι Ρομάν, Φιντέλις, Γερολέμου και Ζντραφκόσκι «βγάζουν μάτια» στις προπονήσεις και δείχνουν πως είναι βελτιωμένοι, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.

Τα αποθέματα του έμψυχου δυναμικού, όπως παρουσιάζονται φέτος είναι πολλά. Η ΑΕΛ διαθέτει όλων των «βαθμίδων» ποδοσφαιριστές, από νεαρούς, από 27χρονους και 28χρονους μέχρι 30χρονους, με τον Ντα Σίλβα να είναι ο πιο μεγάλος σε ηλικία. Ο τελευταίος όμως, όπως δουλεύει, αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για κάθε ποδοσφαιριστή πουν θέλει να προοδεύσει. Οι νέοι τον βλέπουν και θέλουν να τον φτάσουν, αλλά ξέρουν ότι πρώτα πρέπει να ποτίσουν ποτάμια ιδρώτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ