aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Ανρί ονειρεύεται τον πάγκο της Άρσεναλ

Ο Ανρί ονειρεύεται τον πάγκο της Άρσεναλ

Ο Τιερί Ανρί θα ήθελε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, της Άρσεναλ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος προπονητής.

Ο Τιερί Ανρί έλυσε την συνεργασία του με την διοίκηση της Montreal Impact που συμμετέχει στο MLS και είναι ελεύθερος να επιλέξει την νέα ομάδα του. Μιλώντας στο περιοδικό “Four Four Two”, δεν έκρυψε την επιθυμία να επιστρέψει μία ημέρα στην Άρσεναλ και να αναλάβει προπονητής της.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Αν ρωτήσετε έναν φίλο της Άρσεναλ αν θέλει να την προπονήσει μια ημέρα, θα απαντήσει θετικά. Αν ρωτήσετε έναν φίλο της Άρσεναλ αν θέλει να σκοράρει με την φανέλα της, θα σας πει ναι. Αυτός είναι ο σύλλογός μου, τον έχω στο αίμα μου, είμαι οπαδός της Άρσεναλ. Όταν δεν ονειρεύεσαι, είσαι ξύπνιος και υπάρχει μια πραγματικότητα.

Αρα, αν με ρωτήσεις αν κάποια ημέρα θα ήθελα να προπονήσω την Άρσεναλ, τότε θα απαντούσα καταφατικά. Αν με ρωτήσετε αν ονειρεύομαι, ναι, ονειρεύομαι. Θα ήθελα να προπονήσω την Άρσεναλ; Ναι. Θα ήθελα πολύ να αναλάβω την Μπαρτσελόνα; Ναι. Θα ήθελα να παίξω ξανά για την Άρσεναλ; Θα ήθελα πολύ να παίξω ξανά, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορώ. Απλώς επικεντρώνομαι σε αυτό που μπορώ να ελέγξω, τα υπόλοιπα είναι μια τεράστια ουτοπία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ