aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ανρί αντέδρασε με επική γκριμάτσα όταν ξέχασε τον διερμηνέα (video)

Ο Ανρί αντέδρασε με επική γκριμάτσα όταν ξέχασε τον διερμηνέα (video)

O νέος προπονητής της Μονακό, Τιερί Ανρί, παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας και δεν έχασε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του προκατόχου του, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Υπήρξαν, ωστόσο, κι αμήχανες στιγμές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Όπως αυτές των ερωτήσεων από Άγγλους δημοσιογράφους.

Ο 41χρονος Γάλλος νέος τεχνικός των Μονεγάσκων απάντησε στην αγγλική γλώσσα, την οποία χειρίζεται εξαιρετικά. Άλλωστε, για οκτώ χρόνια (1999-2008) υπήρξε ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, ενώ εργάστηκε κι ως σχολιαστής σε βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Ξέχασε, όμως, ότι δίπλα του υπήρχε διερμηνέας επιφορτισμένος με το έργο να μεταφράζει τις ερωτήσεις κι απαντήσεις από τη γαλλική στην αγγλική γλώσσα (και το αντίθετο).

Ο “Τιτί” ξέχασε (ακούσια) τον διερμηνέα κι απάντησε στ’ αγγλικά. Μόλις το αντιλήφθηκε, αντέδρασε με φοβερή γκριμάτσα. Δείτε την στο ακόλουθο video:

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ