aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO «αναστημένος», ο ώριμος-«μικρός» και ο «ταύρος»!

O «αναστημένος», ο ώριμος-«μικρός» και ο «ταύρος»!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι μερικοί ποδοσφαιριστές που το έχουν στο αίμα τους, να αποτελούν βαρόμετρο με την απόδοσή τους. Τέτοιοι αποδείχθηκαν στην τρέχουσα περίοδο, σε πολλά παιχνίδια, οι Φώτης Παπουλής, Χάμπος Κυριακου και Εστέβαν Σατσέτι. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ και οι τρεις έκαναν πολλή δουλειά, ο καθένας στον ρόλο που του ανατέθηκε.

Ο Παπουλής, είχε να σκοράρει από τις 7 Ιανουαρίου στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, πέρασαν δηλαδή πολλά φεγγάρια για να ξαναδεί δίχτυα. Σκόραρε στην ήττα με 1-3 από την Ανόρθωση και την περασμένη Πέμπτη πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Χάμπος Κυριάκου μεγάλωσε πιο νωρίς από όσο θα περίμενε κάποιος. Ικανότητα και εξυπνάδα μαζί, αναδεικνύουν ένα ατόφιο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Εξαιρετικός και ως μέσος και ως κεντρικός μπακ.

Τέλος, ο Εστέβαν Σατσέτι είναι ο «ταύρος», που δεν τα παρατά με τίποτα. Με τον Αργεντινό στην ενδεκάδα, όλα είναι αλλιώτικα. Το πείσμα και η δύναμη σπάνε κάθε αντίσταση και φαίνεται ανίκητος σε κάθε προσωπική μονομαχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ