aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Αναστασίου φώναξε «παρών»

Ο Αναστασίου φώναξε «παρών»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Αναστασίου είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που έκλεψε τις εντυπώσεις και στην ΑΕΚ, όπως λένε, επενδύουν αρκετά σε αυτόν τα επόμενα χρόνια. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, εντάχθηκε στην ομάδα της Λάρνακας την περσινή σεζόν (αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ), υπογράφοντας συμβόλαιο τριών χρόνων και φέτος χρησιμοποιήθηκε στα επτά αγώνες, καταγράφοντας θετικές εμφανίσεις.

Έπαιξε σε πέντε ματς του πρωταθλήματος και σε δύο του κυπέλλου, δείχνοντας ότι έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να καθιερωθεί σε βάθος χρόνου σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Σε κανένα παιχνίδι δεν φανέρωσε σημάδια φόβου. Ζήτησε και πήρε μπάλα, μέτρησε πολλές καλές κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο, βοηθώντας την ΑΕΚ να λειτουργήσει όσο καλύτερα γινόταν στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης.

Ο Αναστασίου, γνωρίζει πολύ καλά πως μόνο με σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνατότητές του μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους του, γι’ αυτό και δουλεύει εντατικά προκειμένου να βελτιωθεί σε συγκεκριμένους τομείς. Το γεγονός ότι είναι μόλις 20 ετών και άρχισε να αυξάνει τον χρόνο συμμετοχής σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, τον οπλίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αποτελεί και για τον ίδιο επιπλέον κίνητρο για να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά και να «επιβιώσει» σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που… κατακλύζεται με ξένους ποδοσφαιριστές.

Φέτος, έχουν χρησιμοποιηθεί άλλοι τέσσερις Κύπριοι ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ. Ο Θωμάς Ιωάννου αγωνίσθηκε σε 13 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, με το κοντέρ του να γράφει 846 λεπτά. Ο Ματία Σπόλιαριτς χρησιμοποιήθηκε σε 12 ματς πρωταθλήματος, δείχνοντας στα πλείστα εξ αυτών ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου έπαιξε πέντε φορές στον μαραθώνιο και ο Δημήτρης Ράσπας μία φορά λιγότερη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ