aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Ανανίτζε με ετήσιες απολαβές €1.700.000 στο στόχαστρο του Κετσπάγια»

«Ο Ανανίτζε με ετήσιες απολαβές €1.700.000 στο στόχαστρο του Κετσπάγια»

Άρχισαν τα μετεγγραφικά σενάρια που εμπλέκουν κυπριακές ομάδες, καθώς η μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου είναι προ των πυλών. Δημοσίευμα από την γεωργιανή ιστοσελίδα «lelo.ge», φέρνει στο φως της δημοσιότητας ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Τζάνο Ανανίτζε, ο οποίος είναι 27 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Τα δεδομένα όμως δεν είναι τόσο απλά. Ο συμπατριώτης του Τιμούρ Κετσπάγια, αγωνίζεται στην Σπαρτάκ Μόσχας και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 6 συμμετοχές και 325 λεπτά συμμετοχής, με τον προπονητή της ομάδας να τον ενημερώνει πως δύσκολα θα βρει θέση στο αρχικό σχήμα, όπως τονίζει το ίδιο ρεπορτάζ. Γι’ αυτό και στην ομάδα γίνονται σκέψεις για δανεισμό του Ανανίτζε ο οποίος αμείβεται με το ποσό των 1.700.000 ευρώ ετησίας, ενώ η διοίκηση της ρωσικής ομάδας είναι πρόθυμη να καλύψει τον μισθό του αν η ομάδα που θα μετακινηθεί δεν μπορεί να πληρώσει ολόκληρο το ποσό.

Κάπου εκεί, εντοπίσαμε και το όνομα της Ανόρθωσης καθώς η παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια όπως επίσης και των υπολοίπων Γεωργιανών στην ομάδα (Λόρια, Οκριασβίλι, Νταουσβίλι), είναι θετικό για τον Ανανίτζε. Ωστόσο, σε προνομιακή θέση για τον ποδοσφαιριστή βρίσκεται και η Άρσεναλ Τούλα.

Στο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή βρίσκεται κυρίως η Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ για μια αγωνιστική περίοδο πέρασε από την Ροστόφ, και την περσινή από την Κρίλια Σοβέτοφ. Ο Ανανίτζε είναι μάλιστα και διεθνής με την Γεωργία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ