aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ αμυντικός είναι προ των πυλών

Ο αμυντικός είναι προ των πυλών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων έχει έτοιμη λύση για το κέντρο της άμυνας και είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει το νέο μετεγγραφικό του απόκτημα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν όλα πάνε καλά για τους κυανόλευκους, ο αμυντικός να βρεθεί απευθείας στην Αυστρία, όπου θα καταλύσει από αύριο η αποστολή τους. Το ίδιο μπορεί να λεχθεί για τον επιθετικό και τους εξτρέμ που θέλουν να αποκτήσουν.

Ο στόχος της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα είναι να προχωρήσουν τα μετεγγραφικά τους σχέδια και να καταστήσουν την ομάδα τους πιο δυνατή σε σχέση με τη λήξασα σεζόν. Έχουν ήδη αποκτηθεί οι Μολ, Βολοντίνεν, Αγκίρε και Μπεσάτ, ενώ θα έχουν πιο έτοιμους και ώριμους τους Πίττα, Σπόλιαριτς και Καρώ, οι οποίοι επέστρεψαν από τον δανεισμό τους.

Γνωρίζουν πώς και γιατί δεν κατάφεραν να φθάσουν στους στόχους τους την περίοδο που πέρασε και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να έχει ο Σωφρόνης Αυγουστή τις καλύτερες επιλογές. Οι προσθήκες που θα γίνουν δεν αφορούν μόνο την ποιότητα, καθώς η προσοχή εστιάζεται και στον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θέλουν να αποκτήσουν. Προτού λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις, επιθυμούν να είναι σίγουροι για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσουν. Ούτε που περνάει από το μυαλό τους πως θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που δεν θα είναι έτοιμοι και θα χρειάζονται για τον ένα ή τον άλλο λόγο χρόνο για να μπουν στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, όλα είναι έτοιμα για την αναχώρηση του Απόλλωνα στο εξωτερικό. Οι κυανόλευκοι από αύριο θα εγκατασταθούν σε προπονητικό κέντρο, όπου θα παραμείνουν ώς τις 4 Ιουλίου. Θα αφήσουν πίσω ό,τι έγινε τη σεζόν που πέρασε και θα επικεντρωθούν στις προπονήσεις τους, ώστε να είναι έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό τους ραντεβού με τη Κάουνος Ζαλγκίρις στις 11 Ιουλίου.

Θα αφήσουν και το θέμα με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, για το οποίο λέχθηκαν πολλά. Ο Γάλλος αμυντικός είναι εκτός ομάδας και το μόνο που μένει είναι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, αλλά και να αποζημιωθεί ο Απόλλων, καθώς έχει μαζί του συμβόλαιο ώς το 2022.

Αγωνιστικά, ίσως να ήταν καλύτερα να μην αποχωρούσε, αφού όλοι γνωρίζουν την αξία του, όμως υπήρξε αρκετή τριβή το τελευταίο διάστημα και οι δύο πλευρές μετά και τις προχθεσινές δηλώσεις έφτασαν στα άκρα. Υπήρχε και υπάρχει θέμα του ποδοσφαιριστή με στέλεχος του τεχνικού επιτελείου, άρα αντιλαμβάνεται κάποιος πως το γυαλί όχι απλά έχει ραγίσει, αλλά έχει σπάσει μια και καλή. Ο Απόλλων με βάση το συμβόλαιο που διατηρεί έχει τον πρώτο λόγο και αυτός θα αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ