aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Άλβαρο δέχεται απειλές για την ζωή του - Σίγουρα δεν είναι ρατσιστής»

«Ο Άλβαρο δέχεται απειλές για την ζωή του – Σίγουρα δεν είναι ρατσιστής»

Έσπευσε να υπερασπιστεί τον παίκτη της η Μαρσέιγ, μετά από όλα αυτά που έγιναν με τον Νεϊμάρ στην αναμέτρηση με την Παρί.

Κακός χαμός στο Κυριακάτικο ντέρμπι της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού σημαδεύτηκε από τη διαμάχη του Άλβαρο Γκονζάλες με τον Νεϊμάρ.

Όπως μάλιστα αναφέρει ο Βραζιλιάνος, ο Γκονζάλες τον αποκάλεσε «μαϊμού», με την γαλλική ομάδα να σπεύδει να υπερασπιστεί τον παίκτη της.

«Ο Άλβαρο σίγουρα δεν είναι ρατσιστής και το έχει δείξει με τη συμπεριφορά του από την πρώτη του μέρα στον σύλλογό μας. Η ομάδα είναι στη διάθεση της επιτροπής για συνεργασία αναφορικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στο ματς αλλά και το 24ωρο που ακολούθησε.

Η διαμάχη είναι σοβαρή και ήδη έχει προκαλέσει σοβαρότατες συνέπειες. Καταδικάζουμε τη διαρροή των τηλεφωνικών αριθμών του Άλβαρο και της οικογένειάς του στα media της Βραζιλίας, καθώς φτάνουν πλέον σ’ εκείνους απειλές για τη ζωή τους.

Η Μαρσέιγ είναι σύμβολο αντι-ρατσιστικής δράσης στο γαλλικό ποδόσφαιρο με δεδομένη την ιστορία της και το γεγονός πως στη Μασσαλία συνεχίζεται μια διαρκής μάχη κατά του ρατσισμού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ