aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Αλή Μπαμπά και οι 10 κλέφτες! (videos)

Ο Αλή Μπαμπά και οι 10 κλέφτες! (videos)

Παρότι είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για προβάδισμα πρόκρισης, τέτοιο θα πρέπει να θεωρούμε πως πήραν Σάλκε και Κράσνονταρ στον 9ο όμιλο του Europa League, καθώς αμφότερες ξεκίνησαν με εκτός έδρας νίκες, σε έναν σχετικά ισορροπημένο όμιλο… από τους Γερμανούς και κάτω!

Οι «βασιλικοί μπλε» απέδειξαν γιατί θεωρούνται φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης και παίζοντας κατά διαστήματα ωραία μπάλα, έφυγαν, τελικά, με το «διπλό» από τη Νίκαια, επικρατώντας 1-0 της Νις του -βασικού, αλλά «άσφαιρου» αυτήν τη φορά- Μάριο Μπαλοτέλι!

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Μάρκους Βάιντσιρλ, στην πρεμιέρα της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πέτυχε ο… διάολος Μπαμπά Ραχμάν στο 75′, με τον 22χρονο Γκανέζο, που αγωνίζεται δανεικός από την Τσέλσι, να κάνει άνω κάτω τη γαλλική ομάδα!

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Κράσνονταρ πήρε το προβάδισμα νωρίς απέναντι στη Σάλτσμπουργκ, με γκολ του Ζοαζίνιο στο 31′, αλλά στη συνέχεια «έκατσε», με τους Αυστριακούς να πιέζουν για την ισοφάριση, την οποία δεν κατάφεραν να πετύχουν ούτε όταν οι Ρώσοι έμειναν με δέκα (αποβολή του Πετρόφ στο 71′). Έτσι, η ομάδα της νότιας Ρωσίας έφυγε με σπουδαία νίκη, 1-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ