aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Άλεφ, ο Ζοάο Πέδρο και η Μπράγκα

Ο Άλεφ, ο Ζοάο Πέδρο και η Μπράγκα

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Παιχνίδι με παιχνίδι ο Άλεφ ντο Σάντος κερδίζει τις εντυπώσεις κι έχει αποδείξει πως έχει προσαρμοστεί πλήρως στον Απόλλωνα. Μάλιστα, κάποιοι έσπευσαν να τονίσουν πως η περίπτωσή του μοιάζει με αυτή του Ζοάο Πέδρο και πως λόγω των σχέσεων της Λεμεσιανής ομάδας με την Μπράγκα θα γίνει μόνιμος κάτοικος Κύπρου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλά. Κατ’ αρχάς, ο Βραζιλιάνος έχει ψηλές απολαβές για τα δεδομένα του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, η Πορτογαλική ομάδα τον παραχώρησε στους κυπελλούχους προκειμένου να «ψηθεί» και να επιστρέψει πιο ώριμος ποδοσφαιρικά στην Ιβηρική χώρα.

Εάν αναλογιστεί κανείς ότι είναι νεαρός σε ηλικία, τότε δύσκολα υπάρχει το ενδεχόμενο παραμονής του στο νησί μας και τη νέα σεζόν. Όλα αυτά ισχύουν επί της παρούσης και σαφώς για να αλλάξει κάτι θα πρέπει να συμβούν πολλά.

** Ο Ζοάο Πέδρο αποκτήθηκε με ελευθέρα μετεγγραφή από την Μπράγκα, παρότι δεσμευόταν με συμβόλαιο, με τον Απόλλωνα να του προσφέρει κλειστό συμβόλαιο με τις ίδιες απολαβές που είχε στους Πορτογάλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ