aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ακοράν θέλει, αλλά σηκώνει πολλή σκέψη

Ο Ακοράν θέλει, αλλά σηκώνει πολλή σκέψη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

«Τελειώνει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι και περιμένουμε να δούμε. Είναι σαφές ότι θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο», δήλωσε χθες ο Ακοράν Ρέγιες της ΑΕΚ σε ισπανική ιστοσελίδα.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι θα το σκεφτεί διπλά και τρίδιπλα ο Αρνάλ Κόντε προτού ανάψει το πράσινο φως για ανανέωση συμβολαίου του συλλόγου της Λάρνακας με τον Ισπανό ακραίο επιθετικό. Αδιαμφισβήτητα, ο Ακοράν έδειξε δείγματα γραφής της αξίας και της ποιότητάς του από την ημέρα που αποκτήθηκε. Γι’ αυτό άλλωστε είναι από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις των φίλων των κιτρινοπρασίνων.

Εντούτοις, βαδίζει στα 37 χρόνια και προέρχεται από σεζόν γεμάτη τραυματισμούς. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής, από την πλευρά του, θέλει να κάνει πολύ προσεκτικές επιλογές τόσο αναφορικά με το υφιστάμενο ρόστερ όσο και σχετικά με τις προσθήκες, με στόχο να δημιουργήσει πολύ πιο απαιτητική ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ