aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO Αμπντουλάγεφ, ο Σισέ και ο Κβέσιτς

O Αμπντουλάγεφ, ο Σισέ και ο Κβέσιτς

Η νέα κίνηση που αποσκοπεί στην επιθετική ενδυνάμωση της Ανόρθωσης είναι από χθες αργά το απόγευμα γεγονός, αφού έχει ολοκληρωθεί και τυπικά. Η διοίκηση της εταιρείας, όπως αναμενόταν βάσει των δηλώσεων-εξαγγελιών από πλευράς στελεχών της, ανακοίνωσε την απόκτηση του Αράζ Αμπντουλάγεφ, με μονοετή δανεισμό από την Καμπάλα. Του 25χρονου Αζέρου επιθετικού, ο οποίος επιλέχθηκε από τον προπονητή Ρόνι Λέβι και τον πρόεδρο Ανδρέα Παντελή, επειδή έκριναν ότι μπορεί να κάνει αμέσως τη διαφορά και γενικότερα να βοηθήσει την ομάδα στον πρωταγωνιστικό της ρόλο.

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή Αράζ Αμπτουλάγεφ από την Καμπάλα του Αζερμπαϊτζάν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της «Κυρίας» και συνεχίζει: «Ο εικοσιπεντάχρονος Αζέρος ακραίος επιθετικός είναι διεθνής, ενώ στο παρελθόν υπήρξε ποδοσφαιριστής της αγγλικής Έβερτον, από όπου αγωνίστηκε δανεικός στις Νέφσκι Μπακού και Πανιώνιο. Καλωσορίζουμε τον Αράζ στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου είναι βέβαιοι πως έπεται ακόμη μία άφιξη που αποσκοπεί στην επιθετική ενίσχυση της ομάδας, δηλαδή του Σεκού Σισέ. Η θέση του προέδρου Ανδρέα Παντελή για τον 32χρονο στράικερ από την Ακτή Ελεφαντοστού, δεν έχει διαφοροποιηθεί. Είχε χαρακτηρίσει τυπική διαδικασία το ζήτημα με τα χρήματα που έχει να παίρνει ο παίκτης από την Αζαξιό, σημειώνοντας πως έπεται η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην Ανόρθωση.

Εάν ανακοινωθεί και η απόκτηση του Σισέ, οι μη γηγενείς της ομάδας συμπληρώνουν 15άδα, χωρίς να υπολογίζεται ο Γιόσιπ Κβέσιτς, που ως γνωστό εδώ και καιρό, δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν παρότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ