aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτρογκμπά: «Είχα την ευκαιρία να παίξω σε μία εκ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ»

Ντρογκμπά: «Είχα την ευκαιρία να παίξω σε μία εκ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ»

Κρέμασε τα παπούτσια του και πλέον είναι πρεσβευτής της Τσέλσι. Ο λόγος για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά που παραχώρησε μία συνέντευξη στην ισπανική «As», αποκαλύπτοντας , μεταξύ άλλων, ότι αν ήθελε είχε την ευκαιρία να παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα και μάλιστα σε μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, κάτι που τελικά δεν έκανε ποτέ.

«Είχα την ευκαιρία να πάω σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της La Liga. Τις πιο μεγάλες. Δεν θα πω το όνομα, όμως ήταν σε μια στιγμή που ήμουν χαρούμενος στην Τσέλσι και όταν ήρθε η προσφορά το μεγάλο αφεντικό ο Αμπράμοβιτς μου είπε: “Δεν πας πουθενά”. Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα», είπε ο Ιβοριανός. 

Ο Ντοργκμπά σχολίασε και τη ζωή του μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

«Είμαι πολύ απασχολημένος. Είναι διαφορετικό όταν κάποιος είναι παίκτης. Τότε επικεντρώνεσαι στις προπονήσεις, τα παιχνίδια, τα ταξίδια, τη φυσική σου κατάσταση… Επίσης κάνεις πράγματα και για τους χορηγούς σου, όμως δουλεύεις κυρίως για σένα. Τώρα είμαι πρεσβευτής της Τσέλσι και της Yokohama, του επίσημου χορηγού της. Επισκέπτομαι χώρες, πήγα σε πολλά διαφορετικά μέρη σε λίγες μέρες: Ινδία, Τόκιο, Μαδρίτη…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ