aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτουρίς στo «Goal»: «Δεν είμαι ακραίος, είμαι στράικερ»!

Ντουρίς στo «Goal»: «Δεν είμαι ακραίος, είμαι στράικερ»!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το καλοκαίρι η διοίκηση της Ανόρθωσης έκανε υπέρβαση για να τον αποκτήσει από την Όρενμπουργκ, αλλά και για να του προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Άπαντες περίμεναν πως ο Μίχαλ Ντουρίς θα συνέχιζε να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα με την ίδια συχνότητα όπως πέρσι. Το ξεκίνημα, όμως, ήταν καταστροφικό και για τον ίδιο και για την Ανόρθωση. Ο Σλοβάκος επιθετικός τώρα άρχισε να παίρνει μπρος, όμως αγωνίζεται σε μία καινούργια θέση και μέσα από τις δηλώσεις του στη «Goal News» δεν δείχνει να το χαίρεται και τόσο πολύ. «Είμαι στράικερ», μας ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ τόνισε ότι η ψυχολογία και η εικόνα της ομάδας άλλαξε προς το καλύτερο με την έλευση του Στρέπελ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ευκαιρίες για δοκιμές κόντρα στην ΠΑΕΕΚ

Μίχαλ, δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ανόρθωση και μάλιστα στο φινάλε. Πως είδες το ματς;

«Χρειαζόμασταν τους βαθμούς και ήταν σημαντικό για μας. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και ήμασταν πολύ τυχεροί. Είναι καλό που δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα».

Η Ανόρθωση γενικά παρουσιάζει κάποια προβλήματα στο να τελειώσει τις φάσεις που φτιάχνει. Που οφείλεται αυτό;

«Είναι ποδόσφαιρο. Μία φορά σκοράρεις από το πουθενά και κάποιες φορές, όπως τώρα. Με τη Νέα Σαλαμίνα είχα δυο μεγάλες ευκαιρίες και δεν σκόραρα. Με τον Απόλλωνα είχα δυο ευκαιρίες και σκόραρα δυο τέρματα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε τα επόμενο παιχνίδι».

Η Ανόρθωση έχει τώρα 12 βαθμούς. Πιστεύεις μπορεί να παλέψει για το κάτι παραπάνω μετά τα πρώτα παιχνίδια που δεν πήρατε τους βαθμούς που θέλατε;

«Είναι αλήθεια. Ξεκινήσαμε την χρονιά καταστροφικά. Τώρα παίζουμε καλύτερα και χρειαζόμαστε βαθμούς. Το επόμενο παιχνίδι είναι απέναντι στην Ομόνοια και θέλουμε το ίδιο. Τη νίκη».

Βλέπουμε ότι στα τελευταία παιχνίδια αγωνίζεσαι σε μία καινούργια θέση. Πως είναι για σένα αυτό;

«Είναι κάτι καινούργιο. Είμαι στράικερ και τώρα ο νέος προπονητής κάνει κάποιες αλλαγές και το σέβομαι αυτό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αυτό ίσως είναι το καλύτερο για την ομάδα».

Νιώθεις ότι χρειάζεσαι χρόνο για να γίνεσαι καλύτερος στη συγκεκριμένη θέση;

«Θα δούμε. Πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψω στη φυσιολογική μου θέση. Δεν είμαι ακραίος επιθετικός, είμαι στράικερ».

Είναι καλύτερα τα πράγματα στην ομάδα με τον κ. Στρέπελ;

«Ναι, είδατε και κόντρα στον Απόλλωνα πόσο καλοί ήμασταν στην τακτική. Κερδίσαμε τον Απόλλωνα και τώρα τη Νέα Σαλαμίνα».

Η ψυχολογία ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα για την Ανόρθωση;

«Δεν ξέρω που ήταν το πρόβλημα. Έχουμε τώρα δυο νίκες στη σειρά και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ