aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτουγκαρί: «Κράμα Μπραντάο και Ραβανέλι ο Μήτρογλου»

Ντουγκαρί: «Κράμα Μπραντάο και Ραβανέλι ο Μήτρογλου»

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μαρσέιγ και στη Μασσαλία ήδη έχουν ξεκινήσει να «ακτινογραφούν» τις ικανότητες του Έλληνα διεθνούς φορ. Ο Κριστόφ Ντουγκαρί, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των «Phocéens» από το 1992 έως το 1994 βρέθηκε στο στούντιο του «SFR Sport», κι έπλεξε το εγκώμιο του Μήτρογλου.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι είναι κράμα του Βραζιλιάνου πρώην επιθετικού της γαλλικής ομάδας (2009-2012) και νυν του Λεβαδειακού, Μπραντάο, και του Ιταλού πρώην φορ της (1998-2000), Φαμπρίτσιο Ραβανέλι.

«Είδα τα video του Μήτρογλου και σκέφτηκα ότι είναι κράμα Μπραντάο και Ραβανέλι. Χρησιμοποιεί εξαιρετικά το κορμί του. Δεν έχει τόση φινέτσα στην τεχνική, αλλά είναι παίκτης περιοχής. Έχει αίσθηση του χώρου. Δεν είναι αυτός που θα ντριμπλάρει 3-4 παίκτες, αλλά είναι πολύ δυνατός», υποστήριξε ο Κριστόφ Ντουγκαρί στο μικρόφωνο του «SFR Sport».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ