aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ντούμπλαρε» τις νίκες και προκρίθηκε η Σεβίλλη

«Ντούμπλαρε» τις νίκες και προκρίθηκε η Σεβίλλη

Την πρόκρισή της στη φάση των «16» του Europa League πανηγυρίζει η Σεβίλλη! Η πολυνίκης του θεσμού δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο δυσκολίας κόντρα στην Λάτσιο και την απέκλεισε με δύο νίκες, αυτή τη φορά κερδίζοντας με 2-0 εντός έδρας (σσ. συνολικό σκορ 3-0)! 

Όπως και στο πρώτο ματς στην Ιταλία, έτσι και στη ρεβάνς στην Ισπανία, η Σεβίλλη «χτύπησε» νωρίς με τον Μπεν Γεντέρ. Ο 28χρονος Γάλλος φορ με το 8ο γκολ του σε 11 ματς στη διοργάνωση, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 22ο λεπτό σκοράροντας με κοντινό σουτ, μετά την ασταθή επέμβαση του Στρακόσα. Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν βρει αυτό που έψαχναν, είχαν συνολικό προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στην Λάτσιο και για να μείνουν εκτός συνέχειας έπρεπε να ηττηθούν. Κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο για την Σεβίλλη στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθκουάν» καθώς έχει συμβεί μόλις μια φορά στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο.

Τα πράγματα, βέβαια, για την Σεβίλλη ζόρισαν στο δεύτερο μέρος όταν ο Βάσκες αποβλήθηκε στο 60ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν άντεξε στην πίεση της Λάτσιο. Έντεκα λεπτά αργότερα, οι αριθμητικές ισορροπίες επανήλθαν με τον Μάρουσιτς να αποβάλλεται για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είδαν τις ελπίδες τους για ανατροπή να τελειώνουν στο 78’ όταν ο Πάμπλο Σαράμπια με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ