aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ντου» σαν Ρεάλ! (videos)

«Ντου» σαν Ρεάλ! (videos)

Άνετη κι ωραία μέσα στην Βασκονία η Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά τις αρκετές απουσίες που είχε, η βασίλισσα δεν δυσκολεύτηκε στιγμή απέναντι στη Σοσιεδάδ και τελικώς επικράτησε με σκορ 3-0, στην πρεμιέρα της στην Primera Division.

Μόλις στα 74’’, οι μερένχες άνοιξαν το σκορ. Ο Καρβαχάλ σέντραρε υποδειγματικά, ο Μπέιλ έπιασε… άχαστη κεφαλιά και από νωρίς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν σε θέση οδηγού. Στο 40’ –κι ενώ μέχρι τότε δεν υπήρχε απειλή στα μετόπισθεν- ο Ασένσιο επιβεβαίωσε πως έχει όλα τα φόντα να διακριθεί στους πρωταθλητές Ευρώπης. Βγήκε υπέροχα τετ-α-τετ και με… αλήτικο ψιλοκρεμαστό πλασεδάκι έγραψε το 2-0 και έκανε πιο εύκολα τα πράγματα.

Στο δεύτερο μέρος όλα κύλησαν… ήρεμα για την ομάδα του Ζιντάν. Και μπορεί αρχικά το δοκάρι να απέτρεψε τον Κρόος από το να χριστεί σκόρερ –με δυνατό ευθύβολο σουτ- ωστόσο το τρίτο τέρμα ήρθε στις καθυστερήσεις. Στην εκπνοή, ο Μπέιλ πλάσαρε σε κενή εστία και με το δεύτερο αποψινό του τέρμα, υπέγραψε το άνετο 3-0 για τη Ρεάλ.

Τέλος, άσχημα ξεκίνησε το πρωτάθλημα για την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, η Σπόρτινγκ Χιχόν σκόραρε δις (Τσοπ στο 50′ και Ροντρίγκεζ στο 53′) και τελικώς έφτασε στη νίκη με 2-1, αφού το μόνο που κατάφεραν οι Βάσκοι ήταν να βρουν δίχτυα στο 86′, με τον Βιγκέρα να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ