aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτόρτμουντ σε κρίση (videos)

Ντόρτμουντ σε κρίση (videos)

Πριν την διακοπή του Οκτωβρίου, η Ντόρτμουντ απολάμβανε την μοναξιά της κορυφής της Bundesliga, όντας αήττητη και στο +5 από τη Μπάγερν Μονάχου. Όμως, φαίνεται ότι «ζαλίστηκε» στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, καθώς πλέον μετράει τρεις συνεχόμενες γκέλες, με τελευταία την εκτός έδρας ήττα από το Αννόβερο με 4-2, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Οι Βεστφαλοί, που είχαν βασικό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αντιμετώπισαν ξανά μεγάλα προβλήματα στην άμυνα, αφού το παθητικό τους στα τελευταία τρία παιχνίδια είναι 9(!) τέρματα. Στο τελευταίο μισάωρο και με το σκορ στο 2-2, αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ζαγκαντού, ο οποίος «κρέμασε» την ομάδα του. Πλέον, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα της Μπάγερν με τη Λειψία στο Μόναχο, μια από τις δύο ομάδες, θα βρεθεί μόνη στο ρετιρέ.

Τέλος πήρε το αήττητο εντός έδρας σερί 22 αγώνων της Χόφενχαϊμ στο πρωτάθλημα και «θύτης» ήταν η Γκλάντμπαχ, η οποία επικράτησε 3-1 με ανατροπή, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στη 12η επίσκεψή της στο Μάιντς. Η Μπορούσια βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη ήταν καταιγιστική, σκοράροντας τρεις φορές.

Σπουδαίο τρίποντο πήρε και η Λεβερκούζεν, η οποία νίκησε επίσης με ανατροπή της Κολωνίας, που παρέμεινε στην τελευταία θέση και χωρίς νίκη. Ο Παναγιώτης Ρέτσος αγωνίστηκε βασικός, αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο για λόγους τακτικής, καθώς η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ. Βαθμό στο Γκεζελκίρχεν «τσίμπησε» στις καθυστερήσεις η Βόλφσμπουργκ, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σάλκε, ενώ η Χέρτα νίκησε 2-1 το Αμβούργο, με το οποίο αγωνίστηκε βασικός ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ