aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτόρτμουντ: Προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Σάντσο

Ντόρτμουντ: Προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Σάντσο

O Τζέιντον Σάντσο αποτελεί το μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ και είναι δεδομένο πως αρκετές ομάδες θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ο ίδιος θα ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα, παρότι είναι μόλις 20 ετών, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι να έχουν δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Sport BILD», οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα δεν πρόκειται να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζουν να προσφέρουν στον Άγγλο διεθνή επιθετικό ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 10.000.000 ευρώ ετησίως. Άλλωστε, οι Βεστφαλοί στοχεύουν και στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον Σάντσο, αφού το τωρινό συμβόλαιο λήγει το 2022 και θέλουν να έχουν το «πάνω χέρι» στις διαπραγματεύσεις με τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Την εφετινή σεζόν, ο Σάντσο έχει 17 γκολ και 19 ασίστ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Ντόρτμουντ έχει 31 γκολ και 42 ασίστ σε 90 αγώνες. Παράλληλα, είναι 11 φορές διεθνής με την Αγγλία, έχοντας και δύο τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ