aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτόρτμουντ που… δαγκώνει! (videos)

Ντόρτμουντ που… δαγκώνει! (videos)

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησε τη νέα σεζόν η Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Πίτερ Μπος έκανε… πλάκα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο επικράτησε με 3-0. Ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για την Μπορούσια ώστε να αγκαλιάσει τη νίκη κόντρα στους «λύκους».

Στο 22’ ο Πούλισιτς με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ, για να έρθει πέντε λεπτά μετά ο Μπάρτρα και να πετύχει ένα φανταστικό γκολ, με εκπληκτικό πλασέ στο απέναντι «Γ» του Καστεελς. Ο Ομπαμεγιάνγκ στο 60ο λεπτό με προβολή έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Εύκολη επικράτηση και για την Χέρτα, η οποία πήρε το τρίποντο κόντρα στη Στουτγάρδη (2-0). Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λέκι, ο οποίος με δύο τέρματα στο 46’ και το 62’ έγιρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Η Χόφενχαϊμ τα… χρειάστηκε κόντρα στην Βέρντερ και αφού στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή στο πρώτο ημίχρονο και δεν δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ, κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Σκόρερ του «χρυσού» τέρματος ο Κράμαριτς, με το σουτ που επιχείρησε να κοντράρει και να αλλάζει τελείως πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-0.

Τέλος, «πύρρειος» νίκη για το Αμβούργο, με 1-0 επί της Άουγκσμπουργκ. Με αρχηγό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, σκόραρε μόλις στο 8′ με τον Νικολάι Μίλερ, ο οποίος στον πανηγυρισμό του επιχείρησε να κάνει το… ελικόπτερο και τραυματίστηκε στο γόνατο, με συνέπεια να αντικατασταθεί. Η ομάδα του Μάρκους Γκίζντολ, πάντως, διατήρησε το προβάδισμα και άρχισε τη σεζόν με νίκη.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή
Μπάγερν – Λεβερκούζεν 3-1 (9′ Σέλε, 19′ Τολισό, 52′ πεν. Λεβαντόβσκι / 65′ Μεχμέντι)

Σάββατο
Αμβούργο – Άουγκσμπουργκ 1-0 (8′ Μιλερ)
Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 0-3 (22′ Πούλισιτς, 27′ Μπάρτρα, 60′ Ομπαμεγιάνγκ)
Μάιντς – Ανόβερο 0-1 (73′ Χάρνικ)
Χέρτα – Στουτγκάρδη 1-0 (46′, 62′ Λέκι)
Χόφεχαϊμ – Βέρντερ 1-0 (84′ Κράμαριτς)
Σάλκε – Λειψία (19:30)

Κυριακή
Φράιμπουργκ – Άιντραχτ (16:30)
Γκλάντμπαχ – Κολωνία (19:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ