aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτόρτμουντ: Aξιώνει πάνω από €130.000.000 για Ντεμπελέ

Ντόρτμουντ: Aξιώνει πάνω από €130.000.000 για Ντεμπελέ

Αρνητική ήταν η απάντηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ στην πρόταση της Μπαρσελόνα για την αγορά του Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός δεν πήγε σε προπόνηση της ομάδας του κι αμέσως «φούντωσαν» τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του στο σύλλογο της Βεστφαλίας.

Η γερμανική ομάδα, όμως, φρόντισε να ενημερώσει άμεσα για την εξέλιξη της υπόθεσης και να γνωστοποιήσει ότι απέρριψε τη νέα πρόταση (δεύτερη) που έκανε η Μπαρσελόνα για τον 20χρονο διεθνή άσο, χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες για τα ποσά που συζητήθηκαν ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Έγιναν συζητήσεις με την Μπαρσελόνα για το θέμα της μετεγγραφής του Ουσμάν Ντεμπελέ. Η ισπανική ομάδα κατέθεσε την πρότασή της, η οποία δεν αντιπροσωπεύει την αξία του παίκτη και την τωρινή κατάσταση στη μετεγγραφική αγορά. Η Ντόρτμουντ απέρριψε την πρόταση. Άλλη πρόταση δεν υπάρχει. Δεν αναμένεται να γίνει η μετεγγραφή, αφού αυτή τη στιγμή η συμφωνία δεν είναι πιθανή», τονίστηκε από τους Βεστφαλούς. Να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί αξιώνουν πάνω από 130 εκατ. ευρώ για να πουν το «ναι» στην παραχώρηση του παίκτη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ