aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ντόρτια» για Μπάγερν, «σεφτές» για Χέρτα (videos)

«Ντόρτια» για Μπάγερν, «σεφτές» για Χέρτα (videos)

Πέταγε… φωτιές η Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί, μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία στην έδρα της Λειψίας, επέστρεψαν στις νίκες με εμφατικό τρόπο διαλύοντας με 4-0 την Κολωνία!

Μπροστάρης για ακόμη ένα ματς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό «killer» να σκοράρει δις, μία στο ξεκίνημα του αγώνα (3’) και άλλη μία στην έναρξη (48’) του δευτέρου μέρους. Μάλιστα, ο Λεβαντόφσκι έγινε ο δεύτερος παίκτης μετά τον Κάρστεν Γιάνκερ που σκοράρει στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και έχει την ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική στην έδρα της Πάντερμπορν να γράψει ένα μοναδικό ρεκόρ.

Για να έρθει ο Φελίπε Κουτίνιο στο 62ο λεπτό και να δώσει αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του με εκτέλεση πέναλτι, αφού επαναλήφθηκε η πρώτη εκτέλεση λόγω του ότι μπήκαν στην περιοχή αρκετοί παίκτες, σκοράροντας την ίδια ώρα το παρθενικό του γκολ με τους Βαυαρούς. Δέκα λεπτά μετά, ο Πέρισιτς σκόραρε για ακόμη ένα ματς και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Την ευκαιρία να προσπεράσει την Μπάγερν και να ανέβει αυτή μόνη πρώτη στην κορυφή έχασε η εξαιρετική φέτος Φράιμπουργκ καθώς έμεινε στο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ. Και παρότι το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους αφού ο Χόλερ άνοιξε το σκορ στο 23’. Αλλά ο Λιντερλέχνερ έφερε το παιχνίδι στα ίσα πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, με το σκορ να μένει ισόπαλο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, παρά την ασφυκτική πίεση της Φράιμπουργκ.

Πρώτη νίκη και… ανάσα για την Χέρτα, η οποία λύγισε την Πάντερμπορν με 2-1. Ο Ντιλροσούν με ένα απίθανο γκολ στο 10ο λεπτό, περνώντας όποιον βρήκε στον… διάβα του, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βερολίνου, με τον Βολφ στο 52’ να γράφει το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Ζολίνσκι μείωσε για την Πάντερμπορν, αγχώνοντας παράλληλα τους γηπεδούχους που κατάφεραν να κρατήσουν το παρθενικό τους τρίποντο τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, η 5η αγωνιστική:

Παρασκευή 20/9

Σάλκε-Μάιντς 2-1

(36’ Σερντάρ, 89’ Αμίτ – 75’ Ονισίβο)

Σάββατο 21/9

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Ουνιόν Βερολίνου 2-0

(20’ Φόλαντ, 25’ Αλάριο)

Μπάγερν Μονάχου-Κολωνία 4-0

(3’, 48’ Λεβαντόφσκι, 62’ πέν. Κουτίνιο, 73’ Πέρισιτς)

Χέρτα Βερολίνου-Πάντερμπορν 2-1

(10’ Ντιλροσούν, 52’ Βολφ / 54’ Ζολίνσκι)

Φράιμπουργκ-Άουγκσμπουργκ 1-1

(23’ Χόλερ / 39’ Λιντερλέχνερ)

Βέρντερ Βρέμης-Λειψία (19:30)

Κυριακή 22/9

Γκλάντμπαχ-Φορτούνα Ντίσελντορφ (16:30)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπορούσια Ντόρτμουντ (19:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ