aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ντόπες» από οργανωμένους ΑΕΛίστες (pics)

«Ντόπες» από οργανωμένους ΑΕΛίστες (pics)

Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΛ ήταν ανοικτή για τον κόσμο και τα ΜΜΕ. Οι φίλοι της ΑΕΛ δείχνουν αρκετό ενδιαφέρον για το παιχνίδι της Κυριακής, ξέροντας, πως με θετικό αποτέλεσμα η ομάδα τους μπορεί να μπει στην τελική φάση με αξιώσεις για να διεκδικήσει την έξοδο της στην Ευρώπη.

Μάλιστα δημιούργησαν οι οργανωμένοι μία όμορφη ατμόσφαιρα με σκοπό να εμψυχώσουν τους παίκτες ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση, ασχέτως η Θύρα 3 δεν θα δώσει το παρών της. Οι ελπίδες διάκρισης περνούν από τον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου και την συμμετοχή και του δωδέκατου της παίκτη.

Το σύνθημα νίκης έπεσε πάντως και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αντικρίζουν τους έντεκα εναπομείναντες αγώνες σαν τελικούς. Η ΑΕΛ έχει ένα βαθμολογικό μειονέκτημα, έναντι της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης, που βρίσκονται πιο πάνω με τέσσερις και πέντε βαθμούς αντίστοιχα, όμως είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ