aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτοκιμαντέρ Netflix για το Κόπα Αμέρικα της Αργεντινής στο «Μαρακανά» - Η ανατριχιαστική ομιλία Μέσι

Ντοκιμαντέρ Netflix για το Κόπα Αμέρικα της Αργεντινής στο «Μαρακανά» – Η ανατριχιαστική ομιλία Μέσι

Ένα ακόμη ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό ντοκιμαντέρ βγάζει την Πέμπτη το Netflix. Με τίτλο «Sean Eternos», αφορά στη διαδρομή της Αργεντινής μέχρι την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα το 2021 μέσα στο «Μαρακανά» απέναντι στην οικοδέσποινα Βραζιλία.

Στο επίκεντρο, φυσικά, βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει μιλήσει αποκλειστικά για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, όπως και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές. Μάλιστα, ο σκόρερ του τελικού, Άνχελ Ντι Μαρία, βάζει τα κλάματα on camera χαρακτηρίζοντας τον τίτλο τον μεγαλύτερο της καριέρας του.

Ίσως η πιο ανατριχιαστική του ντοκιμαντέρ είναι η ομιλία του Μέσι στους συμπαίκτες του πριν τον τελικό. «Αυτό το Κόπα Αμέρικα ήταν να γίνει στην Αργεντινή, αλλά ο Θεός το έφερε εδώ (σ.σ. στη Βραζιλία). Εδώ, ώστε να το σηκώσουμε στο Μαρακανά και να είναι πιο όμορφο για όλους μας. Πάμε να παίξουμε με ηρεμία και αυτοπεποίθηση, γιατί αυτή την κούπα θα την πάρουμε πίσω στην πατρίδα», είναι τα λόγια του «Λέο» που ακούγονται στο trailer.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ